Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy na rosyjskim serwie ludzie są słabsi ?

jmp

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano

Thx, dam like jak mi się pojawią xD + przeniosłem drugie konto na Ruskich i chce tam się pobawić xD:D

Opublikowano

Jak chcesz pograć to pisz Mahonowy , i zapewniam cię że będąc w goldzie stwierdzam poziom jest wyższy niż na nordicu, jedyne o co się wkurwić  można to że ci idioci mają internet z dupy, czasami ci koleś wyjdzie w 10 minucie i w róci w 25 żeby za chwilę znowu wyjść. Osobiście uważam że każdy serwer jest lepszy od NE :) Jak coś to opinia postawiona na moich grach na tym serwerze, znacznie mniej trolli i dzieci niż na naszym serwerku gdzie pełno polaczków :D

+ Jeżeli pomogłem                                    :-]

Jeżeli chcesz się skontaktować zapraszam ts3 : 178.33.168.235:10113

Opublikowano

Nie, prawie wszystkie serwery reprezentują ten sam poziom w Bronze V - Diamond V

Jeżeli chodzi o poziom gry to Silver i Gold się różnią, przynajmniej między Nordiciem - Rosją. Nie wiem jak w bronzie, a co do platyny i diaxa to się zgadzam. Jedynie Challengery najczęściej reprezentują zróżnicowane poziomy.

+ Jeżeli pomogłem                                    :-]

Jeżeli chcesz się skontaktować zapraszam ts3 : 178.33.168.235:10113

Opublikowano

Ogólnie na dywizjach Brąz,Silver gra się 1 vs 9 moim zdaniem ;c

Gorzej niż na EUNE

aztRRou.jpg

iSeeYou  

Opublikowano

­

Jak chcesz pograć to pisz Mahonowy , i zapewniam cię że będąc w goldzie stwierdzam poziom jest wyższy niż na nordicu, jedyne o co się wkurwić  można to że ci idioci mają internet z dupy, czasami ci koleś wyjdzie w 10 minucie i w róci w 25 żeby za chwilę znowu wyjść. Osobiście uważam że każdy serwer jest lepszy od NE :) Jak coś to opinia postawiona na moich grach na tym serwerze, znacznie mniej trolli i dzieci niż na naszym serwerku gdzie pełno polaczków :D

Zgadzam się w 100%, ale nie z netem.

Gram tam około 9 miesięcy i jeszcze nigdy nie miałem afk'a. :)

Co do tego, że każdy serwer jest lepszy od EUNE - w pełni racja. Na Nordicu jak grałem solo NIGDY nie zdażyło mi się tak, żebym nie miał trollującego polaczka albo flamiącego.

Po prostu w porównaniu RU do EUNE, Nordic wygrywa tylko większą ilością graczy. Wole grać tam, gdzie jest mniej graczy, ale nie ma dzieci i flamerów. ;)

Nie mówiąc już o tym, że po 2-3 honorach dostajesz odznake. ;)

/Temat

Nie. Nic nie przebije Nordica, jeśli chodzi o poziom i kulture graczy. Totalne dno.

PS. Ten, kto to oceniał grał tam może 2-3 gry i to na 5 poziomach, a u mnie nie długo zbliży się do roku grania tam. ;)

Pomocnik
Opublikowano

Po pierwszym meczu na ruskach stwierdzam, że są słabsi od goldów na EUNE xD Jax babysitował topa, gdzie ja grałem Rivenką na Irelie. Do 20 minuty nic nie gankował tylko topa :D Co najlepsze zabijałem go jeszcze na tych gankach :D wyszełem z Lini 5/2 a Irelia 2/3. Czemu 2/3 ? Bo nasz lee wbił się w nią pod turreta na 100 hp, gdy Irelia miała full. (WTF ?! Ruski op) . Ogólnie nasz lee to było wielkie gówno, pushowal mi cały czas linie jak tylko sie cofnąłem i w rezultacie straciłem jakies 30 farmy, bo na tego kozaka żadne pingi nie działały xD Bot zfeedował Gravesa a mid Lux. Mój op team nawet nie wiem co robił, ale chyba chodził solo cały czas gdy przeciwnicy byli razem, skończyło się na tym, że Irelia była 11/4 i wycarrowała im tą grę, a ja byłem bezsilny niestety :< i skończyłem 8/12. Gdy przenosiłem konto miałem golda V, po zagraniu tego jednego rankeda wyrzuciło mnie do silvera 2 i teraz robię serie come back 2 gold :D Będę wrzucał ssy w dziale media. Startuje dziś koło 16 czy tam 17 ;)

// Zamykam na prośbę - raport.

Renissance

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...