Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kukubazary - zbugowany plugin?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy to jest wina tego pluginu ale

gdy go wgrałem to:

Jeżeli gracz podejdzie za blisko osoby która ma otwarty sklep i potem odejdzie to co jakiś czas ta osobę przycina "wiecie jak się lata na i gdy fly  jest zabezpieczenie to tak cofa" to w taki sposób tylko na lądzie.

To jest taki sam efekt jak jest otwarty bazar,

kilkanaście klocków idę i przycinka 2 kilka razy i tak w kółko (dopóki nie wejdę ponownie na serwer)

plugin: KukuBazary2-2

Autor: @kukubaczek

Jeżeli mój post podoba ci się wciśnij: napispng_wpwaara.png Dzięki

Opublikowano

Kupiłeś plugin - nie, więc wy******laj. Jakbyś kupił to bym poprawił.

Pluginu nie kupiłem lecz był zakupiony przez znajomego któremu padł serwer

Nie denerwuj się tak.

Od niego nie opłaca brać pluginów są zbugowane i ledwo działające

Napisał dobrze plugin na TurboDrop oraz tez dosyć dobrą wykonał stronę.

Opublikowano

Pluginu nie kupiłem lecz był zakupiony przez znajomego któremu padł serwer

Nie denerwuj się tak.

Napisał dobrze plugin na TurboDrop oraz tez dosyć dobrą wykonał stronę.

Ty to dobry jestes, zlapales link'a ode mnie z bazarami i już coś ci nie działa, kocham lizo jadow.

@kukubaczek sry, nie wiedzialem ze twoj plugin ma licencje, na nastepny raz glebiej sie przypatrze :)

Opublikowano

Ty to dobry jestes, zlapales link'a ode mnie z bazarami i już coś ci nie działa, kocham lizo jadow.

@kukubaczek sry, nie wiedzialem ze twoj plugin ma licencje, na nastepny raz glebiej sie przypatrze :)

U ciebie nei złapałem bo nie ma geniuszu nie dałeś skanu a nawet jeżeli byś dał to bym od ciebie nie pobrał (skąd mam wiedzieć czy backdor anie wpiepszyłeś)

pyzatym robię serwer RPG

A temat napisałem tak aby ludzie wiedzieli (nie wiem czy wiesz ale użytkownicy nie mogli by mi pomóc bo plugin nie posiada config.yml)

To był bardziej temat informacyjny że plugin posiada bug.

I nie pisałem że oczekuje pomocy. 

Opublikowano

U ciebie nei złapałem bo nie ma geniuszu nie dałeś skanu a nawet jeżeli byś dał to bym od ciebie nie pobrał (skąd mam wiedzieć czy backdor anie wpiepszyłeś)

pyzatym robię serwer RPG

A temat napisałem tak aby ludzie wiedzieli (nie wiem czy wiesz ale użytkownicy nie mogli by mi pomóc bo plugin nie posiada config.yml)

To był bardziej temat informacyjny że plugin posiada bug.

I nie pisałem że oczekuje pomocy. 

Pisze się: "backdoor", ale mam z Ciebie ubaw, dawno tego nie doznałem. Ciekawe czemu gdy napisałem odrazu post to byłes pierwszy w temacie przegladajacym. Jakim cudem miałby być tam backdoor skoro klasy są nie zmienione hmm? 

To niby czemu piszesz temat "KukuBazary - zbugowany plugin?", forum jest od tego żeby pomagać a wnioskując po twoim poscie to nie oczekujesz żadnej pomocy.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Pisze się: "backdoor", ale mam z Ciebie ubaw, dawno tego nie doznałem. Ciekawe czemu gdy napisałem odrazu post to byłes pierwszy w temacie przegladajacym. Jakim cudem miałby być tam backdoor skoro klasy są nie zmienione hmm? 

To niby czemu piszesz temat "KukuBazary - zbugowany plugin?", forum jest od tego żeby pomagać a wnioskując po twoim poscie to nie oczekujesz żadnej pomocy.

Pozdrawiam.

Ale ty jesteś jebnięty poprawić ten bug mógł tylko kukubaczek a nie chciałem do niego bezpośrednio pisać bo nie przepadam za bardzo

za nim, Hmm gdybym był 1 to bym nie trafił na komentarz moderatora z informacją o braku skanu.

Opublikowano

Kupiłeś plugin - nie, więc wy******laj. Jakbyś kupił to bym poprawił.

Oj Programisto.. nie denerwuj się..

+ Każdy człowiek może Cie kochanie udupić, dlatego że zapewne w kukuBazary jest połowa kody nie twojego, plus eula od Minecraft zakazuje sprzedawania

swoich autorskich pluginów, więc nie spinaj żyłki, bo masz stronę o srajkraftach..

@topic

Jeżeli nie wykupiłeś pluginu, to idealnie dobrze. Nie polecam za bardzo pluginów kuka posiadam parę i widać jak on piszę, może coś umie, ale wolał bym dopłacić 20 zł i dać jakiemuś KarolekFM lub kamcio96 (miszcz java), albo sam napisz bazary to nie trudna sprawa ;)

#Jeżeli owy administrator dał mi warna, proszę przeczytaj:

Forum dyskusyjne – przeniesiona do struktury stron WWW forma grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej. Na Forum nie istnieje off-topic, połowa administracja mpcforum nie wie co to "off-topic"...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...