Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z zrobieniem dobrego dewastatora

wilczek0523

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Ostatnio wypadł mi schemat broni dewastator więc postanowiłem go zrobić i mój problem polega na tym że wchodzą mi bardzo niskie obrażenia , gram wizardem na wiki http://eu.battle.net/d3/pl/artisan/blacksmith/recipe/devastatorpisze że do tego dewastatora wchodzą tylko obrażenia 1175-1490 i takie mi tylko wchodzą , wiec dlaczego  ludziom wchodzi np 1514-1888 obrażeń ? Jestem początkującym graczem w diablo , moja wiedza na różne tematy z diablo jest zerowa ;/.

Koleś ma np taki dewastator 19377374876057184526.png

A mi wchodzą tylko takie 52695966161338886893.png

Chodzi o obrażenia od...

Opublikowano

Bo ma affix "starożytna", czyli ma lepsze rolle w tym widełki obrażeń (nawet do 30%).

Czyli muszę dropnąć lepszy schemat czy jak ? Sorki ale jestem zielony w tych sprawach.Albo napisz po prostu jak zrobić taki dewastator jak ten koleś.

Opublikowano

To jest losowo, możesz stworzyć go za 1 albo za tysięcznym razem. Co do dropu starożytnych to wg wiki od 1,5% na udręce 1 do 10% na udręce 6.

Opublikowano

To jest losowo, możesz stworzyć go za 1 albo za tysięcznym razem. Co do dropu starożytnych to wg wiki od 1,5% na udręce 1 do 10% na udręce 6.

Czyli muszę wytwarzać go tak długo aż poleci starożytny? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...