Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z kamermodem

7Tech

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Mam problem z kamermodem , a mianowicie nie działa mi ta opcja attack in range. Dodam , że nie mam nic włączonego oprócz potowania,pelerynek,pickup'a ( tutaj dodatkowe pytanie czy macie jakiegoś z większym zasięgiem podnoszenia?).

Za pomoc nagradzam lajkami z góry dzięki.

Opublikowano

Okey rozumiem :unsure:  ps. może jednak ktoś wie co zrobić z tym modem żeby jednak w tym miejscu mi normalnie bił ?

Opublikowano

Okey rozumiem :unsure:  ps. może jednak ktoś wie co zrobić z tym modem żeby jednak w tym miejscu mi normalnie bił ?

Tzn.co masz na mysli normalnie bił?

/niereg. sygna

Opublikowano

Na myśli mam , że nie działa to wh gdzie postać stoi i samo zabiera życie mobkom. Muszę ustawiać żeby latało za mobkami ..

Opublikowano

Na myśli mam , że nie działa to wh gdzie postać stoi i samo zabiera życie mobkom. Muszę ustawiać żeby latało za mobkami ..

Póki co kamermod jest wykrywalny,i ze wzgledów bezpieczeństwa zeby nie dostac bana,nie bd chodziło.Aktualizacja new hs na dzien dzisiejszy nie ma na to obejścia 

/niereg. sygna

Opublikowano

Dzięki za pomoc i niech ktoś mi jeszcze wrzuci tutaj działający wh na serwer typu elitemt2

Opublikowano

Dzięki za pomoc i niech ktoś mi jeszcze wrzuci tutaj działający wh na serwer typu elitemt2

Moderator Metin29176 postówLokacja:PolskaPłeć:Mężczyzna

Kamer mod(tam masz WH/BS'a i inne cheaty):

http://metin2mod.tk/ml2012sf.html

Moda musisz wypakować do spatchowanego clienta PL'a/clienta Pandory, następnie uruchamiasz

jako administrator przez plik metin2mod_2012sf i wybierasz serwer.

Ew. dmg loadera możesz sprawdzić(nie testowałem na Elite):

http://www.mpcforum....395-dmg-loader/

/niereg. sygna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...