Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CashBill, HomePay czy DotPay?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Mam pewien item shop w serwisie ProfitSMS, jednak nie zadowalające są tam prowizje. Chcę się przenieść na bardziej "profesjonalny" serwis płatności SMS premium.

Który polecacie?

Widziałem, że dużo używa CashBill'a (craftgames, MyHARD, HiPlay i wiele więcej...).

Jak możecie to napiszcie konkretne argumenty.

Opublikowano

Dodam iż aktualnie jesteśmy w ProfitSMS. I mam pytanie. Oni rozliczają się za mnie? Czy nadal mam PIT na głowie?

Opublikowano

Co do profitSms musisz sam sobie rozliczyć pit

Polecam co homepay. Nie ma wypłat tak jak na proficie kiedy chcesz ale za to masz lepsze stawki 

Opublikowano

a ja jestem ciekawy czy twoi rodzice odprowadzaja podatek od  sprzedarzy tych chujowych pluginow i stron 

@antyblezur

cashbill

dobry kontakt z supportem

nie ma problemow z wyplatami 

prowizje w miare normalne 

Opublikowano

Praktycznie każdy korzysta z serwisu HomePay i jest zadowolony. Nie sprawia problemów z wypłacaniem pieniędzy, jest ok. 

Opublikowano

Jeżeli chodzi o te 3 firmy, które podałeś to można współpracowac z każdą z nich. Są na rynku długo, maja ugruntowaną pozycję i nie są to firmy, które nie płacą czy coś. Pełna profeska.

Sprawdź po prostu kto daje więcej :)

Opublikowano

Przecież homepay wymaga w umowach 18 lat. Więc jak możesz niby z niego korzystać.

Zapewne zarejestrował na rodzica / opiekuna prawnego.

Jeżeli mój post podoba ci się wciśnij: napispng_wpwaara.png Dzięki

Opublikowano

Zgodnie z prawem kwota wolna od podatku to 3091zł, jeśli ją przekroczysz to musisz odprowadzić podatek od nadwyżki tej kwoty.

Ja polecam cashbill ;)

I5 4690 3.5GHz | GeForce GTX 970 | Crucial Ballistix 8GB 1600MHz | SSD Transcend 370 128GB & HDD Seagate 5.4k 500GB | MSI B85-G43 | Corsair CX 500W | Zalman Z3 PLUS

Opublikowano

Zgodnie z prawem kwota wolna od podatku to 3091zł, jeśli ją przekroczysz to musisz odprowadzić podatek od nadwyżki tej kwoty.

Ja polecam cashbill ;)

A CashBill odprowadza za mnie podatek? Czy nadal jest to na mojego taty głowie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...