Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Patch 5.4 notes - Dyskusja

Ikerel

Rekomendowane odpowiedzi

Nowicjusz
Opublikowano

Martwię się o Katarinę, oby większego nerfa nie dostała :D ten jest znośny .. ale smutne jest to że silverki i goldy płaczą a riot słucha.  :(  ^_^ Usunięcie revive bez sensu, chyba że dlatego że nikt z tym nie gra ? nw -.^. Kassadin jakaś masakra.  :D

Pomocnik
Opublikowano

Lol, nie wiem co im przyszło do głowy, żeby usunąć wskrzeszenie lol , za niedługo flash ' a usuną xD Co do patchu, to nic nadzwyczajnego ;)

Opublikowano

Cieszę się z nerfów Zileana. Nie tylko, że z łatwością można z bliska ominąć jego bombki to jeszcze zadają mniejszy dmg niż wcześniej. Grałem 1 vs 1 i chłopak nie miał szans.

Opublikowano

Cieszę się z nerfów Zileana. Nie tylko, że z łatwością można z bliska ominąć jego bombki to jeszcze zadają mniejszy dmg niż wcześniej. Grałem 1 vs 1 i chłopak nie miał szans.

WOW. Pokonałeś supporta. Wiesz, ze chcieli z niego zrobic 100% supporta tak jak w przypadku reworku Soraki błaźnie?

I to jest buff Zileana bo będzie niezłą presję na bocie robił z tym slowem.

Xerath to mały nerf.. i tak rzadko kiedy trafiało się typa w maksymalnego stuna a żeby kogoś zburstować wystarczy nawet te 1.25s a co mówić o 1.75s.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Bardzo szkoda że revive  został usunięty.

Co do reszty, mało mnie to obchodzi :D

Opublikowano

Kata zaBOLała, kass dobrze bo nim nie gram, revive rip, juz nie będzie można pobić rekordu movespeeda, zil mi się podoba, 40% cdr=nieśmiertelny adc praktycznie

blyat

Opublikowano

Zilean 99% slowa? xD Strasznie mi się podobają zmiany na nim, myślę, że będzie teraz częściej wyciągany. Dziwne, że zostawili tak tego Azira. 

Kassadin rip. 

Opublikowano

­Przez ten patch Kassadin właśnie stał się useless crapem, nawet rito napisało, że Kassadin był Kassadinem dzięki swojej eRce, równie dobrze mogli usunąć tego champa. ^^

­azYIWDl.png

Opublikowano

Kassadin to porażka... Nerf za nerfem. Dla Zileana, w końcu wzrósł potencjał na supporta. 

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

­rendż 450, myleśnie typu dobra zjebmy mu te ulti potem się pomyśli co z tym zrobić pewnie za 2-3 pacze powiększą mu rendż do 550 XDDDDD

Morde wchodzi do mety kappperinio 

x

Opublikowano

­

­rendż 450, myleśnie typu dobra zjebmy mu te ulti potem się pomyśli co z tym zrobić pewnie za 2-3 pacze powiększą mu rendż do 550 XDDDDD

Morde wchodzi do mety kappperinio 

Morde nigdy nie wypadł z mety, po prostu o nim zapomniano. Nawet 5 patchów temu można nim było orać.

­azYIWDl.png

Opublikowano

Nowy zilean to k***a, po 1 aa adc nie ma juz HP, brak dmg, jedynie ult i slow jest dobry, nie pozdrawiam riotu, stary zilean był lepszy

Opublikowano

­

Morde nigdy nie wypadł z mety, po prostu o nim zapomniano. Nawet 5 patchów temu można nim było orać.

morde nigdy nie był w mecie, był nietypofym pickiem po którego sięgał tylko grubas overpow ale już schudł,. no chyba że oglądasz tąlige Kabub Amerykę Połódniową LCS tam to pikkoiwali debile brazylilczycy którzy nie umieją grać xDDDD

­

x

Opublikowano

­

morde nigdy nie był w mecie, był nietypofym pickiem po którego sięgał tylko grubas overpow ale już schudł,. no chyba że oglądasz tąlige Kabub Amerykę Połódniową LCS tam to pikkoiwali debile brazylilczycy którzy nie umieją grać xDDDD

­

Sugerujesz, że fakt iż w zeszłym sezonie na 20 pare gier miałem ponad 80% win ratio świadczy o tym że nie był w mecie? (Diament)

­azYIWDl.png

Opublikowano

­

Sugerujesz, że fakt iż w zeszłym sezonie na 20 pare gier miałem ponad 80% win ratio świadczy o tym że nie był w mecie? (Diament)

k***a nawet grając Teemo mogę mieć 80% nim win ratio i miec D1 ziom, ale chyba nie powiesz że Teemo jest w Mecie no kurde Kapperinio

­

x

Opublikowano

­

k***a nawet grając Teemo mogę mieć 80% nim win ratio i miec D1 ziom, ale chyba nie powiesz że Teemo jest w Mecie no kurde Kapperinio

­

To zrób tym teemo 80% win ratio na więcej jak 20 gier. Wtedy zmienię zdanie o morde ;)

­azYIWDl.png

Opublikowano

­

To zrób tym teemo 80% win ratio na więcej jak 20 gier. Wtedy zmienię zdanie o morde ;)

Nie rozumiesz że mete ustalająpracze professjonalni nie ty ziom 

­

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...