Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Survival Island

Gość 35000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grę tworzę sam, jeśli chcesz mnie wesprzeć (każda złotówka się liczy to zapraszam na pw) każdego wzamian za dotację będę nagradzał wyróżnieniem w postaci listy osób w menu które coś wpłaciły.
Jest to gra survival, jak sama nazwa wskazuje. 
Tworząc tą grę wzoruje się głównie na Stranded Deep.
Z tym wyjątkiem że grafika w mojej grze będzie lowpoly *Obiekt low poly charakteryzuje się tym że posiada małą liczbę wielokątów
I rozgrywka będzie się toczyć na latającej wyspie.
Głównym konceptem jest żeby gra się nie nudziła, żeby grafika była ciepła, przyjemna dla oka, żeby muzyka koiła uszy i takie tam.
Co jest już zrobione zapytacie? A więc tak:
System inventory - 80%
Ścinanie drzewa - 100%
System głodu/pragnienia/staminy - 100%
Model wyspy - 50%
Ogólna grafika - 75% 
Czego jeszcze nie ma a ma być?
System farm
System przemieszczenia się miedzy wyspami
Loty w kosmos
Jaskinie w głębi każdej planety
System craftingu
Przeciwnicy
Przewidowana data premiery: 1 maj 2015r 
Zrzut ekranu dam niedługo :) dawajcie jakieś pomysły jestem otwarty na wszelkie propozycje pozdrawiam

Opublikowano

Jeśli grafika będzie przynajmniej na poziomie +/- gta III i umieścisz w grze budowanie przeróżnych namiotów/domków z wielką chęcią zagram. ;) Jedynie musisz te screenshoty wstawić, bo sam jestem ciekawy jak to obecnie wygląda. Grę robisz w Unity 3D? ;)

Opublikowano

Jeśli grafika będzie przynajmniej na poziomie +/- gta III i umieścisz w grze budowanie przeróżnych namiotów/domków z wielką chęcią zagram. ;) Jedynie musisz te screenshoty wstawić, bo sam jestem ciekawy jak to obecnie wygląda. Grę robisz w Unity 3D? ;)

Tak, grę robię w Unity 3D Pro. Screenshoty wstawie jak skończę robić modele w Mayi :)

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...