Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Turnieje

DoKkUP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grają jeszcze ludzie mixy? Bo grałem w coca 4 lata i 2 lata przerwy. Ale jak nikt nie gra esl/mirc to nie ma co wracać.

Przepraszam za brak polskich znakow w moich postach. Lecz posiadam angielskiego windowska i nie dam rady pisac z polskimi znakami.

Opublikowano

Raczej już nie nie ma punkbustera na serwerach sami odpaleni 50% serwerów bez pb ogólnie lupą po całości większość ludzi gra w nowe cody albo przeniosła się na csgo

Opublikowano

Raczej już nie nie ma punkbustera na serwerach sami odpaleni 50% serwerów bez pb ogólnie lupą po całości większość ludzi gra w nowe cody albo przeniosła się na csgo

Szkoda bo kiedyś grałem. Bylem trochę nawet znany na 1.6 Nick w0t? Ktoś kojarzy?

Przepraszam za brak polskich znakow w moich postach. Lecz posiadam angielskiego windowska i nie dam rady pisac z polskimi znakami.

Opublikowano

Grałem tylko na 1.7 więc nie kojarzę z tego co wiem od 4 lat na wału nie ma już mw2 a samo mw padło chyba rok później co do innych turnieji to już chyba tylko klanowe zmagania niedobitków drużyn cod 4

Opublikowano

Heh stare dobre czasy promod 1.6 MOD CHP SLU pWnD itp. Aha... niech te czasy wrócą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...