Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Seria konkursów w dziale TeamSpeak

Norczan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mogę edytować swój post o opisie? Jeszcze nie został zaakceptowany. 

Tak, po akceptacji nie wolno edytować postów.

Akceptuje zwykle w godzinach wieczornych, godzina 21 lub 22.

­

Opublikowano

Troszkę zabłądziłam czytając o konkursie, dlatego proszę o małe sprostowanie. Dokładnie chodzi mi o to czy jeśli chcę wziąć udział w konkursie (obojętnie jakim z tej serii konkursów) to czy muszę najpierw swój udział zgłosić tutaj http://www.mpcforum.pl/topic/1377049-konkurs-seria-konkurs%C3%B3w-w-dziale-teamspeak/? Czy tam po prostu zgłaszają się osoby tylko do losowania?

­VeIMQWU.png

Opublikowano

@mikijestsuper

Zasady są proste, aby wziąć udział wystarczy napisać post w tym temacie.

Konkurs kończy się w niedzielę (1.03), o godzinie 19.

Następnie za pomocą serwisu random.org zostanie rozstrzygnięty konkurs.

:)

Opublikowano

Czy w konkursie za najlepszą paczkę muszą być autorskie ikony ? Czy mogę zrobić paczkę w której będą ikonki z innych serwerów team speak z internetu ?

mr76n6.png
Opublikowano

Czy w konkursie za najlepszą paczkę muszą być autorskie ikony ? Czy mogę zrobić paczkę w której będą ikonki z innych serwerów team speak z internetu ?

Nie muszą to być autorskie ikony, lecz najlepiej takie których jeszcze nie było.

Autorskie ikony są wyżej oceniane.

­

Opublikowano

Nie muszą to być autorskie ikony, lecz najlepiej takie których jeszcze nie było.

Autorskie ikony są wyżej oceniane.

­

ok dzieki, a czy mozna edytowac swoj poradnik po tym jak zostal zaakceptowany? Poniewaz chcialbym dopisac kilka informacji jeszcze.

mr76n6.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...