Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ostrzeżenie ? Voli ? ;O

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od około 9 dni expie konto przez Volibot'a dzisiaj dostałem komunikat, że dostałem report za negatywna grę czy jakoś tak, mam się tym przejąć ? Szczerze. 

Best%20Jungler%20EU_euw_421_0.png

Opublikowano

Chyba chodzi o komunikat z trybunału, że reportują Cie za negatywne nastawienie. Nie przejmuj się tym, baaardzo rzadko kiedy takie ostrzeżenia kończą się banem

Opublikowano

Chyba chodzi o komunikat z trybunału, że reportują Cie za negatywne nastawienie. Nie przejmuj się tym, baaardzo rzadko kiedy takie ostrzeżenia kończą się banem

No okok, dostałem ten komunikat w panelu gracza więc, a jeśli dostanę już za to bana to na jaki czas ? 

Best%20Jungler%20EU_euw_421_0.png

Opublikowano

No okok, dostałem ten komunikat w panelu gracza więc, a jeśli dostanę już za to bana to na jaki czas ? 

Na początku na jeden dzień, ale między ostrzeżeniem a banem jest naprawdę DUŻA "przepaść".

Nie martw się zupełnie tym, ja dostawałem takie co tydzień a bana brak xD

Opublikowano

Jeśli chodzi o Annie z AutoSharpporting to gra bardzo dobrze. Raz zbudziłem się w nocy i widziałem jak miała 17 killi i carrowała wszystkie newbie :D. Nawet czasem uda Ci się złapać honorka ;).

K2yjCFw.png

Opublikowano

Jeśli chodzi o Annie z AutoSharpporting to gra bardzo dobrze. Raz zbudziłem się w nocy i widziałem jak miała 17 killi i carrowała wszystkie newbie :D. Nawet czasem uda Ci się złapać honorka ;).

Opublikowano

Negativa możesz dostać za NiceGuy'a bo czasami może jakimś toxic słówkiem zarzucić.

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

Dostałem chyba z 10 takich reportów za negatywne nastawienie i dalej bez bana, nie musisz się przejmować ;>

wCAZfSW.png

Opublikowano

Czego się spodziewać skoro postać gra jak Bot :P

ja (tak jak pewnie kazdy inny) dostawalam to zawsze, w przypadku od kazdego konta, nawet jak na ktoryms gralo sie legal :) 

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

Bana za negatywne nastawienie nie dostaniesz. Co najwyżej za flame a jak piszesz, że botowałeś to nie miałeś jak flejmić.

Nie dziwię się, że reporty dostajesz skoro autosharpotting jest easy wykrywalne dla Twoich sojuszników. Ten skrypt zamiast iść bezpieczną drogą przez jungle/linię by dojść do sojusznika to wpierdziela się pod turreta przeciwnika i tam się zacina płyta bo idzie do przodu i do tyłu.

579571423327107377857.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...