Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukujesz TuT"ora, TGM"a na swój serwer? Kliknij we mnie. :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

|
|

Kilka słów o mnie.

Witam, witam. Mam na imię Tomek, mam 16 lat. Mieszkam w okolicach Włocławka. (województwo kujawsko-pomorskie) Jestem sympatyczną, zaradną, a najważniejsze odpowiedzialną osobą. Lubię mieć kontakt z innymi ludźmi.

Dlaczego to akurat ja?

Jak wspomniałem wyżej, uważam się za osobę odpowiedzialną i zaradną, a przy tym w miarę sympatyczną. (^^)

Potrafię wygospodarować swój czas "na komputer" jak i życie osobiste.

Wszystko ma swoje priorytety. Na serwerze dziennie spędzałbym od 2 do 4 godzin dziennie, aczkolwiek w życiu zdarzają się sytuacje losowe na które nie mamy wpływu, mam nadzieję, że administracja byłaby na tyle wyrozumiała. Wszystko zależy od dnia. W Metina gram od 4 lat, nabyłem spore doświadczenie na Polskim globalnym serwerze, gdzie osiągnąłem 86 poziom. Od półtora roku szukam serwera na dłużej. Lecz 99% projektów nie mają tego czegoś. Więc na serwerach spędzam około miesiąca. Lecz zdarzył się wyjątek, nie będę reklamował z przyczyn oczywistych, ale.. projekt w końcu się wyludnił, a później został wyłączony.  (Więcej mogę opowiedzieć w prywatnej wiadomości na temat mojej "kariery".) 

Swoją ortografię i interpunkcję oceniam na 4+, więc kontakt z graczami to nie problem.

Podsumowując, nie napisałem wiele mądrego ale.. jestem przekonany, że nie dość, że robiłbym to co lubię, to jeszcze mógł pomóc innym, co mi by się bardzo podobało.

Oferta:

-Organizowanie wydarzeń w grze, również na TeamSpeaku.

-Pomysły dot. gry, aktualizacji, czy tworzenia serwera.

-Pomoc w wymianie między serwerowej.

-Informacja graczy o różnych wydarzeniach.

-Odpisywanie na WSZYSTKIE pytania.

-Szybki i elastyczny kontakt ze mną.

-Wszelaką pomoc w każdej chwili.

-Odpowiedzialność.

Kontakt.

TS3,

GG,

Telefon,

Prywatna wiadomość na MPC.

Wymagania:

Sumienność, szczerość i chęć do pracy ze strony Administracji.

Nie chcę realnych pieniędzy, ponieważ będę traktował to jako pomoc.

----------------------------------------------------------------------------------------

Byłby to mój pierwszy projekt, wcześniej bawiłem się na serwerach Hamachi. NIE POSIADAM DŁUŻSZEGO DOŚWIADCZENIA. Znam kilka podstawowych komend. Lecz obowiązki TuT"ora czy GameMastera nie są mi obce.

Pozdrawiam, zapraszam do oceniania i współpracy. Przepraszam za wszelakie błędy językowe czy interpunkcyjne.

Opublikowano

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

Kilka słów o mnie.

Witam, witam. Mam na imię Tomek, mam 16 lat. Mieszkam w okolicach Włocławka. (województwo kujawsko-pomorskie) Jestem sympatyczną, zaradną, a najważniejsze odpowiedzialną osobą. Lubię mieć kontakt z innymi ludźmi.

Dlaczego to akurat ja?

Jak wspomniałem wyżej, uważam się za osobę odpowiedzialną i zaradną, a przy tym w miarę sympatyczną. (^^)

Potrafię wygospodarować swój czas "na komputer" jak i życie osobiste.

Wszystko ma swoje priorytety. Na serwerze dziennie spędzałbym od 2 do 4 godzin dziennie, aczkolwiek w życiu zdarzają się sytuacje losowe na które nie mamy wpływu, mam nadzieję, że administracja byłaby na tyle wyrozumiała. Wszystko zależy od dnia. W Metina gram od 4 lat, nabyłem spore doświadczenie na Polskim globalnym serwerze, gdzie osiągnąłem 86 poziom. Od półtora roku szukam serwera na dłużej. Lecz 99% projektów nie mają tego czegoś. Więc na serwerach spędzam około miesiąca. Lecz zdarzył się wyjątek, nie będę reklamował z przyczyn oczywistych, ale.. projekt w końcu się wyludnił, a później został wyłączony.  (Więcej mogę opowiedzieć w prywatnej wiadomości na temat mojej "kariery".) 

Swoją ortografię i interpunkcję oceniam na 4+, więc kontakt z graczami to nie problem.

Podsumowując, nie napisałem wiele mądrego ale.. jestem przekonany, że nie dość, że robiłbym to co lubię, to jeszcze mógł pomóc innym, co mi by się bardzo podobało.

Oferta:

-Organizowanie wydarzeń w grze, również na TeamSpeaku.

-Pomysły dot. gry, aktualizacji, czy tworzenia serwera.

-Pomoc w wymianie między serwerowej.

-Informacja graczy o różnych wydarzeniach.

-Odpisywanie na WSZYSTKIE pytania.

-Szybki i elastyczny kontakt ze mną.

-Wszelaką pomoc w każdej chwili.

-Odpowiedzialność.

Kontakt.

TS3,

GG,

Telefon,

Prywatna wiadomość na MPC.

Wymagania:

Sumienność, szczerość i chęć do pracy ze strony Administracji.

Nie chcę realnych pieniędzy, ponieważ będę traktował to jako pomoc.

----------------------------------------------------------------------------------------

Byłby to mój pierwszy projekt, wcześniej bawiłem się na serwerach Hamachi. NIE POSIADAM DŁUŻSZEGO DOŚWIADCZENIA. Znam kilka podstawowych komend. Lecz obowiązki TuT"ora czy GameMastera nie są mi obce.

Pozdrawiam, zapraszam do oceniania i współpracy. Przepraszam za wszelakie błędy językowe czy interpunkcyjne.

Hej Gsun, odezwij się. Jestem na ts-ragne.pl nick BOOS. 

Opublikowano

Jeżeli mam ocenić estetyczność podania to nie podoba mi się tak duża czcionka.

Jeżeli chodzi o ocenę treści to podoba mi się i z przyjemnością po przeczytaniu mogę Cię polecić :)

z3qek1ki4c8v.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...