Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Obejście Metin2.pl na Windows 8

Argin™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na win 8 są błędy ogolnie z grami,to nie jest ststem do gier.Tak jak i win 10,przeinstaluj na win 7 i problem zniknie

Nabijaczu postów. Nie będę zmieniał systemu na, który wydałem 500zł i sprawuje się idealnie ;).

Opublikowano

Klikamy na ikonce launchera prawyk przyciskiem myszy a nastepnie wciskamy Troubleshoot compatibility i dalej wybieramy opcje nr jeden pozniej system Windows 7

/niereg. sygna

Opublikowano

System windows 8 to system prawie idealny (najbardziej mnie wkurza jak podczas minimalizowania metina pokazują się kafelki i muszę naciskać ,,pulpit,,). Wracajac do tematu obejscie możesz w prosty sposób zrobić:
W folderze z metinem znajdź plik .bin, ( np. W Polskim metinie będzie to metin2client.bin). Otwórz notatnik wpisz w nim
metin2client.bin (dając przyklad Polskiego metina może być to też inna nazwa z końcówką .bin- zależnie od serwera) i zapisz go jako metin2.bat w folderze z metinem i z tego uruchamiaj. Ważne aby plik był w folderze z metinem i został poprawnie zapisany w formacie .bat. Uruchamiaj jako administrator.

EDIT: @Argin™: działa?

Opublikowano

System windows 8 to system prawie idealny (najbardziej mnie wkurza jak podczas minimalizowania metina pokazują się kafelki i muszę naciskać ,,pulpit,,). Wracajac do tematu obejscie możesz w prosty sposób zrobić:

W folderze z metinem znajdź plik .bin, ( np. W Polskim metinie będzie to metin2client.bin). Otwórz notatnik wpisz w nim

metin2client.bin (dając przyklad Polskiego metina może być to też inna nazwa z końcówką .bin- zależnie od serwera) i zapisz go jako metin2.bat w folderze z metinem i z tego uruchamiaj. Ważne aby plik był w folderze z metinem i został poprawnie zapisany w formacie .bat. Uruchamiaj jako administrator.

EDIT: @Argin™: działa?

Przeczytaj cały temat i zobaczysz na czym polega to, że mi to właśnie nie działa. Gdyby mi działało to jak podałeś nie pisał bym tego tematu ;) ^,^

Opublikowano

@Argin  spróbuj ściągnąć najnowsze sterowniki do karty graficznej, no i zainstaluj wszystkie patche dostępne na płycie instalacyjnej do owego komputera.

Na końcu ściągnij i zainstaluj wszystkie poprawki do Windowsa ze strony Microsoftu.

Może to śmieszne ale miałem przypadek, że klawisze funkcyjne nie chciały mi działać mimo zainstalowanych sterowników i dopiero któraś poprawka naprawiła problem (do dziś nie wiem która to była, gdyż z reguły instaluję od razu wszystkie dostępne razem).

/niereg. sygna

Opublikowano

Przeczytaj cały temat i zobaczysz na czym polega to, że mi to właśnie nie działa. Gdyby mi działało to jak podałeś nie pisał bym tego tematu ;) ^,^

Nie wiem o co chodzi, Tobie nie działa "uruchamiator", a ja napisałem Ci jak samodzielnie zrobić obejście które musi działać, nigdzie wcześniej nikt o tym nie pisał w temacie. Mogę się z Tobą założyć że jak zrobisz tak jak napisałem to Ci zadziała :) Nie ma innego wyjścia ja używałem tego na windows 7, 8 i 8.1 na każdym śmigało.

Podaj mi nazwę pliku z formatem .bin z folderu metina, jak nie potrafisz zrobić to ja Ci zrobię..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...