Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Battlechest

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Podepne sie pod temat.

Czy moge na razie grac na wersji testowej a pozniej kupic battlechest + dodatki na to samo konto? Na keye.pl przy battlechescie jest napisane, ze "30 dniowy czas gry moze zostac aktywowany wylacznie dla nowych kont, nie dziala na kontach juz istniejacych". Dostane w takim razie 30dni darmowej gry i bede mogl to aktywowac czy nie?

Edytowane przez Menddor
Opublikowano

Wszyscy wiemy, że nowy battlechest zawiera również pandy, a w opisie tego wyżej jest tylko do cata, czy jeżeli kupię ten wyżej to dostanę pandy w ramach battlechestu czy nie, bo już nie rozumiem tego.. :(

Tak w 99%, ponieważ Blizzard pisał, że każdy battlechest po dodaniu kodu automatycznie dostaje pandarie.

Czy moge na razie grac na wersji testowej a pozniej kupic battlechest + dodatki na to samo konto? Na keye.pl przy battlechescie jest napisane, ze "30 dniowy czas gry moze zostac aktywowany wylacznie dla nowych kont, nie dziala na kontach juz istniejacych". Dostane w takim razie 30dni darmowej gry i bede mogl to aktywowac czy nie?

Tak będziesz mógł, po prostu klikasz w konto starter edition, później dodaj klucz gry i tyle. Zaczyna się odliczanie 30 dni.

Jeżeli pomogłem Daj + I'll be happy :)

Wystarczy kliknąć :)

giphy.gif

Opublikowano

Firma Blizzard zaktualizowała plik odpowiadający za Battlechest, dlatego otrzymasz każdy dodatek oprócz najnowszego w pakiecie. Sprzedawca może mieć nieaktualny opis, jednak plik na serwerach Blizzarda jest jeden, dlatego będzie zawsze aktualny.

Co do drugiego pytania, to darmowe dni gry liczą się od dnia założenia konta Starter Edition. Czyli jeżeli grałeś już 3 dni na darmowym trialu i dziś wklepiesz CD KEY od Battlechesta, wtedy z 30 darmowych dni gry zostaną Ci zabrane -3 dni, czyli pozostanie nadal 27 dni. Dlatego polecam założenie nowego konta i tam wbicie Battlechesta.

Co więcej, tworząc nowe konto zastanów się nad systemem Recruit a Friend, dzięki niemu możesz bardzo szybko levelować postacie i mieć jeszcze parę przydatnych możliwości. System ten polega na rekrutacji znajomego. Czyli dla przykładu ja Ci podaję link i Ty zakładasz konto z tego linka, wtedy jak jesteśmy w party (grupie) mamy np. exp x3.

Wykonuję strony internetowe, fora, ulotki, wizytówki. Atrakcyjne stawki.

Opublikowano

Co do drugiego pytania, to darmowe dni gry liczą się od dnia założenia konta Starter Edition. Czyli jeżeli grałeś już 3 dni na darmowym trialu i dziś wklepiesz CD KEY od Battlechesta, wtedy z 30 darmowych dni gry zostaną Ci zabrane -3 dni, czyli pozostanie nadal 27 dni. Dlatego polecam założenie nowego konta i tam wbicie Battlechesta.

Ta, oczywiście... I dlatego na forach Blizza CMowie, gracze piszą kompletnie innego. Niezła ściema.

Posiadanie startera w żaden sposób nie wpływa na bonus 30 dni.

Opublikowano

Starter / Veteran konta nie wpływają na darmowe 30 dni gry. Te 30 dni gry otrzymujesz w ramach rejestracji podstawki do WoWa, coś swego rodzaju promocja. Dodatki już nie są tym objęte, bo rozszerzają tylko grę.

Opublikowano

Starter / Veteran konta nie wpływają na darmowe 30 dni gry. Te 30 dni gry otrzymujesz w ramach rejestracji podstawki do WoWa, coś swego rodzaju promocja. Dodatki już nie są tym objęte, bo rozszerzają tylko grę.

To się zgadza. Kolejne pytanie - jak konkretnie działa RAF. Czy jeżeli znajomy wpisze mój email w okienku znajomych (wiadomo normalne, mozliwe ze niezrozumiale to napisalem) i na emaila coś mi przyjdzie - to czy muszę np. z tego linku założyć konto czy jak? 

Opublikowano

To się zgadza. Kolejne pytanie - jak konkretnie działa RAF. Czy jeżeli znajomy wpisze mój email w okienku znajomych (wiadomo normalne, mozliwe ze niezrozumiale to napisalem) i na emaila coś mi przyjdzie - to czy muszę np. z tego linku założyć konto czy jak? 

Powinna przyjść wiadomość na email, pod warunkiem czy konto istnieje już czy też nie. Jeśli nie to zakładasz normalnie konto, tylko z jego polecenia. Jeśli istnieje, to dzięki niemu wracasz do gry. ;)

Opublikowano (edytowane)

Najwidoczniej kolega Moderator nie powinien piastować swojej funkcji, jeżeli swoje informacje pobiera z internetu a nie z doświadczenia. Tak się składa, że kilka dni temu na konto Starter wbijałem klucz Battlechest, oraz został odjęty czas z gry na tym koncie Starter od tych 30 dni. Najpierw pomyślałem, że to błąd, lecz złożyłem ticket w grze, po kilkunastu minutach skontaktował się ze mną Game Master, potwierdził, że to jednak nie pomyłka.

Edytowane przez Beryfes

Wykonuję strony internetowe, fora, ulotki, wizytówki. Atrakcyjne stawki.

Opublikowano

Najwidoczniej kolega Moderator nie powinien piastować swojej funkcji, jeżeli swoje informacje pobiera z internetu a nie z doświadczenia. Tak się składa, że kilka dni temu na konto Starter wbijałem klucz Battlechest, oraz został odjęty czas z gry na tym koncie Starter od tych 30 dni. Najpierw pomyślałem, że to błąd, lecz złożyłem ticket w grze, po kilkunastu minutach skontaktował się ze mną Game Master, potwierdził, że to jednak nie pomyłka.

Proof or didnt happen. Fora blizza mówią co innego...

Opublikowano

Proof or didnt happen. Fora blizza mówią co innego...

Grałem na starterze z tydzień (czekałem na przyjście battlechesta) i jak wklepałem miałem 30 dni więc to jest bug u cb.

Opublikowano

Grałem na starterze z tydzień (czekałem na przyjście battlechesta) i jak wklepałem miałem 30 dni więc to jest bug u cb.

Nie potrzebnie mnie cytowałeś. Wyszedł błąd<gm może sprawdzić historię posta>, ale skoro potwierdzasz oficjalną wersję, to ok.