Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer 5vs5

Dyzmoreg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam pewne pytanko. 
Mam swoją piątkę, którą możemy grać mixy, a pytaniem jest czy są serwery społeczności, które są na zasadach trybu turniejowego 5vs5 ?

Chce poszukać takiego serwera, aby potrenować, coś takiego, ponieważ w szkole mamy organizowany turniej, a chcemy "potrenować" jakieś smoke'i, flashe, wejścia na bs'y, czy też po prostu zgrać się ze sobą .

Nie chcemy grać mixów, bo co prawda jesteśmy noobami w tą grę, a ja mam rangę gold1, co oznacza, że moi znajomi ( s1/s2 ) będą zmuszeni do gry z goldami, co nie jest dobrym pomysłem, bo gramy jak typowe silvery i chcemy tylko potrenować.

Także kończąc całą historyjkę, ponawiam pytanie, czy istnieją serwery 5vs5 na zasadach turniejowego ? :)

.

Opublikowano

Na faceit pograjcie.

Przepraszam za brak polskich znakow w moich postach. Lecz posiadam angielskiego windowska i nie dam rady pisac z polskimi znakami.

Opublikowano

Mógłbyś rozwinąć ?
Jestem świeży co do tego.

I jeszcze zapomniałem napisać, że coś gdzie nie nalicza się ranga, bo jest łatwo spaść, a ciężko wejść do golda. ;v

.

Opublikowano

Faceit bedzie idealny. Nie nalicza się zadna ranga, lepiej sie strzela (tickrate 128), gra sie 5v5 na zwyklych turniejowych zasadach +kosowka do wybrania strony. Jestem na telefonie, wiec nie moge dac linka, ale sprawdz poradnik Sztosssa w subforum Poradniki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...