Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PBE 24/02 Bard, VU Kassadina, nowe skiny dla Xina i Galio

Mileno

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak dla mnie nic ciekawego... Jedynie postać Bard i jako-tako nowy wygląd ikonek umiejętności Katy. Skiny do Galio i Xina są słabe, ale to już kwestia gustu :p

Opublikowano

Beka z dzieciaków co narzekają na brodę :

a> streamera

b> postaci z gry

c> kogokolwiek

a sami nie mieli nawet meszka na swojej pryszczatej twarzy aż raka wam życzyć można.

Z*******e skiny i w końcu jakieś bardziej realne a nie jakieś fantasy czy inne anime.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Beka z dzieciaków co narzekają na brodę :

a> streamera

b> postaci z gry

c> kogokolwiek

a sami nie mieli nawet meszka na swojej pryszczatej twarzy aż raka wam życzyć można.

Z*******e skiny i w końcu jakieś bardziej realne a nie jakieś fantasy czy inne anime.

Z tym, że to gra fantasy, więc klimat powinien być fantasy. Nie? xD

­

­azYIWDl.png

Opublikowano

Skiny - ciekawe, ale nie gram tymi champami. 

Aktualizacja Kassadina - zdecydowanie na plus. :D

Nowa postać - z wyglądu interesująca, ale zobaczymy jak praktycznie jego umiejętności się sprawdzą. :P Wiadomo na jaką linię on będzie?

Opublikowano

Skiny - ciekawe, ale nie gram tymi champami. 

Aktualizacja Kassadina - zdecydowanie na plus. :D

Nowa postać - z wyglądu interesująca, ale zobaczymy jak praktycznie jego umiejętności się sprawdzą. :P Wiadomo na jaką linię on będzie?

Podobno ma byc to support

Opublikowano

Skin do Galio mi się bardzo podoba, nareszcie pomyśleli o postaci która tego naprawdę potrzebowała. Bard dość dobry support, będzie teraz banowany dość często na rankedach... Update Kassadina mi się bardzo podoba. ;)

Opublikowano

Rito kończą się już chyba pomysły na skiny. To wszystkie jest takie.. naciągane, byle by było. Bardzo mi się podoba nowa postać oraz odświeżone iconki skilli katy ;)

Opublikowano

Dziś rozegranych parę meczy vs Bard na bocie. Musze z przykrością stwierdzić, że Bard nie ma żadnych obrażeń. Może pod full hp by coś zadawał a jego teleport do ucieczki pomógł tylko zdobyć kille dla mojego teamu a nie jego:D

Opublikowano

Kassadin po visual update wygląda epicko, szkoda, że po tych nerfach jest niegrywalny i tylko patrzeć jak pobije Azira pod względem najniższego Win Ratio <_<

Co do nowej postaci, gdzie on ma twarz? :huh:  o.O

y6eft.gif

Opublikowano

welcome to rito wprowadzaj visual upgrade do kassadina kiedy nie jest juz totalnie grywalny.

do tego skin do galio bardzo ladny raczej kuipe chociaz nie gram co do xina to totalna porazka.

Bullet for my Valentine <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...