Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bard, wędrujący opiekun

DareToDream

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Instabuy, nie ma co. Postać, a raczej meepy, kojarzą mi się z "stworkami" z Anime typu "Kraina Bogów". Świetne efekty dźwiękowe <3 Miło, że kolejny support, bo obecne przejadły się...

Opublikowano

­Bardzo ciekawa postać, dobre ulti do TF, E całkiem spoko bo jest to dobry escape :D

Opublikowano

Szkoda, że kolejny support, liczyłem na mida. Sama postać widać, że wniesie dużo świeżości i nowych technik na SM.

Fajnie będzie go zobaczyć na LCS :)

Opublikowano

­Bardzo ciekawa postać, dobre ulti do TF, E całkiem spoko bo jest to dobry escape :D

Nie wiem czy te e to dobry escape bo enemy też może przejść przez to.

Opublikowano

Hahaha enemy robi barona a cały team przez ten jego portal wpada xD. Chcemy czas na steal dragona ? używamy tam ulta i wbijamy. Stun i kapliczki heala. WTF xD. Strasznie mi sie podoba : p

PS: Przed kupnem tego bohatera powinien być test IQ , bo jak debil dostanie tego champa to gg pograne mamy xD

Opublikowano

Fajna sprawa z teleportami, zgaduję, że będzie op na początku. 

Ult również świetny, podoba mi się to, że ma wiele zastosowań - na przeciwników, sojuszników i wieże. 

Teraz tylko zbierać IP. 

Opublikowano

Już widzę 100% ban rate na ranked'ach, szczególnie przez ten portal, ale postać świetnie się zapowiada, nic tylko czekać, aż wprowadzą na serwer  <3

cj552_14mxpnc.jpg

Opublikowano

Postać będzie wkurwi*ła porównywalnie do Teemo aka Lucyfer.

Mam nadzieję, że w końcu Rito wypuści jakiegoś fajnego Ad na Topa, poza Riven to bida z nędzą  :ninja:

y6eft.gif

Opublikowano

Tak myślałem, że support.. Fajnie że dodawają nowych, jednak dawno nie było postaci do jungli lub np. mida.

A Azir i Rek'sai to co >_<?

Opublikowano

Nerf po tygodniu na 100%

ult jako zhonya,nice

I co z tego skoro to będzie wykorzystywane najczęściej aby wkurwić gracza xD  i weź tutaj podczas ostrego teamfightu wyceluj w dobry cel. Możesz przez ten ult zjebać grę bo zamiast zamrozić enemy to zamrozisz twojego przez co łatwiej będzie go osaczyć - tak jak w przypadku zwykłej zhonyii.

Ale champik prawilny do trollowanka i już widze jak liczba toksików sie pomniejsza :v

579571423327107377857.png

Opublikowano

Już widzę ta grę . Większość osób będzie nim trollowac ( Masz Quadre, gonisz enemy, a tu nagle Ulti od supporta na ciebie ) . Pewnie znajda się jeszcze Junglerzy ( ciekawe jak tam będzie działał ) .

Wydaje mi się, czy ostatnio Rito wydaje postacie mocne w 5 vs 5

Pomocnik
Opublikowano

Jak to walnie ulta w team fighcie to gg xD Wgl. to nie umiem grać supportami, więc raczej go nie kupię.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...