Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypty na zamównienie ! 0 bugs

kacperqs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Nazywam się Kacper i mam 15 lat. Skrypty pisze od lat i są aktualnie one na b. wysokim poziomie. Aktualnie posiadam autorskie skrypty:

CobbleX - z 9 stacków cobble tworzy nam się klocek mossy stone o nazwie "Magiczny kamień". Po postawieniu go i znniszczeniu wypada ją nam losowe itemki. błędów - 0

Obsydianiarka - Craftujemy specjalny obsydian. Gdy go postawimy zamienia się w obsydianiarke a klocek obsydianu odnawia się co jakiś czas (można ustawić częstotliwość lub automatyczna odmiana po zniknięciu klocka) Możemy ją zniczyć TNT. Błędów - 0

OX - Skrypt oparty o world edit. Komendy: /ox tak (odlicza 3 sekundy i znika czarne pole środkowe, odlicz kolejne 3 sek i znika czerwone pole) /ox nie ,/ox pytanie (tu wpisujemy pytanie(np czy kot ma 4 nogi) I INNE KOMENDY KONFIGURACYJNE.

Ban po śmierci - błedów 4 (skrypt beta częste aktualzacje)

I INNE SKRYPTY NA ZAMÓWIENIE!

kontakt: skype: kacperqs1

Opublikowano

Po co pisać skrypty, nie lepiej sie nauczyć javy i pisać pluginy ???

Lepiej ale kiedyś całkiem przypadkiem się nauczyłem i teraz opanowałem pisanie ich na b. wysokim poziomie. Pluginów pisac już nie bede się uczył bo już klocki powoli się kończą . Lpiej poznawać język c++ niż w beznadziejnej javie siedzieć :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...