Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wot problem z modami 500pinga

Szokron

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam ostatnio taki problem wszedł nowy patch do wota to sobie ściągnąłem paczkę modów na początek żeby się nie męczyć w wyszukiwaniu modów od razu w pierwszy dzień. Pograłem tak z tymi modami około 5 dni już powoli miałem zamiar szukać sobie jakiś swoich modów a tu nagle w grze ping 500 no dobra myślę net. 

Na następny dzień to samo już takie co się dzieje net na wszystkim normalnie działa tylko coś z wotem nie tak no to pomyślałem ze może mody wywaliłem i śmigało wszystko ładnie. 

Lecz jak wiadomo gra bez modów to już nie ta sama gra wiec ściągnąłem własne mody zoom celownik hitlogi postanowiłem na razie nie ściagać xvm bo myślałem ze przez niego może takie pingi

Jak się okazało pingów nie było a przynajmniej tak myślałem bo wchodzę dzisiaj czyli znowu około 5 dni później i co mnie zastaje 500 pinga WTF?????

Jakieś sugestie oprócz wywal mody i na nich nie graj?

Byłbym wdzięczny za wszelką pomoc bo już mnie lekko szlak trafia!

Opublikowano

Nie ponieważ to wina Twojego PC. Najlepiej przeinstaluj system ;) Masz jakieś syfy które się aktywują po włączeniu gry i żalisz się na forum... Nie możliwe zeby mody powodowaly wiekszy ping... tzn. o te 40 to jest max + skoki jeżeli twój procesor nie ogarnia ale nie bez przerwy 500.

Opublikowano

tak winna komputera a pingi tylko na wocie ^^ i winna modow nie mozliwa ale jak wywalam mody to wszystko dziala rozumiem moj magiczny komputer robi mnie w balona ^^

Opublikowano

tak polecam kupic karte do neta na pci ;) problem sam sie rozwiaze magicznie... + zobacz ping test programem od jakiegos uzytkownika z forum. nei pamietam jak sie nazywal

Opublikowano

i nagle po 2 latach uzywania tego samego internetu sie z dnia na dzien zespulo? jakies inne ma ktos sugestie?

Opublikowano

Dzielisz internet? Wyłącz uTorrenty i inne syfy, bo wątpię, że to wina modów.

Sprawdź czy system Ci nie robi Update'ów.

Opublikowano

Boże zrozumcie to wszystko mi działa normalnie fifa 15 far cry 4 bf3 a na wocie gówno no chyba że wywale mody wiec wytłumacz mi jak internet może mi słabo działać na wotcie a na innych grach normalnie? 

Opublikowano

Nie rozumiesz, że wot ostro jedzie po cpu który zajmuje się również obliczeniami od internetu!? Tym bardziej jak masz zintegrowaną kartę

Opublikowano

dobrze to wytlumacz mi czemu to nie moze byc winna modow jak wczesniej pisales bo jak wywalam mody z wota to wszystko ladnie smiga tylko caly czas gadasz ze to winna jak nie komputera tak i internetu bo z twojej wypowiedzi czuje jak by wot byl najbardziej wymagajaca gra na swiecie 

Opublikowano

u mnie wystepuje bez roznicy moge miec 4 kompy wlaczone pod neta 5 komorek  i telewizory i roznicy nie ma ...

Opublikowano

u mnie wystepuje bez roznicy moge miec 4 kompy wlaczone pod neta 5 komorek  i telewizory i roznicy nie ma ...

Co ty człowieku pierdolisz bo i innego słowa już nie ma sensu szukać, czytając Twoje posty...

Po pierwsze to zacznij używać interpunkcji bo sygnał nadany Kodem Morse'a byłby bardziej czytelny od Twojej wypowiedzi.

Mam(y) rozumieć, że każdy z komputerów i urządzeń bezprzewodowych po innym hoście ciągniesz? Póki masz wszystko podłączone pod jedno urządzenie sieciowe (jak router) do tego czasu masz kolejkowanie pakietów co oznacza, że każda kolejna rozpoczęta transmisja zwiększa opóźnienie w sieci wewnętrznej.

@Edit

Nie, Support Ci nie pomoże.

Opublikowano

Szokron, w 26 Lut 2015 - 21:11, powiedział:snapback.png

to odpal tvsmart  (yutuba) 60 cali  w pelnej rozdzielczosci  to sie pzekonasz . nie otworzysz nawet przegladarki.

Co ty człowieku pierdolisz bo i innego słowa już nie ma sensu szukać, czytając Twoje posty...

Po pierwsze to zacznij używać interpunkcji bo sygnał nadany Kodem Morse'a byłby bardziej czytelny od Twojej wypowiedzi.

Mam(y) rozumieć, że każdy z komputerów i urządzeń bezprzewodowych po innym hoście ciągniesz? Póki masz wszystko podłączone pod jedno urządzenie sieciowe (jak router) do tego czasu masz kolejkowanie pakietów co oznacza, że każda kolejna rozpoczęta transmisja zwiększa opóźnienie w sieci wewnętrznej.

@Edit

Nie, Support Ci nie pomoże.

z komputerów i urządzeń bezprzewodowych po innym hoście  niema takiej mozliwosci

Opublikowano

1. Gdy wot jest bez modów i podłączony jest do internetu tylko komputer, ping na wocie wynosi około 30 gdy jest pierdyliart innych urządzeń typu telewizor laptop komputer i telefony ping wynosi około 70 ale gdy są mody na wotcie i niezależnie od urządzeń jest 500-600pinga a nie czuje ogromnej różnicy między graniem na 30 a 70 pinga.

2. Dlaczego hejtuje support sprawa jest prosta kiedyś miałem inny problem na wotcie który także wstawiłem na tym forum i problem też był nie rozwiązany dostałem propozycje żeby napisać do supportu więc tak zrobiłem napisałem gdzieś tak przed świętami bożego narodzenia i do dzisiaj nie dostałem odpowiedzi (specjalnie dzisiaj zerknąłem)

3. Specjalnie dla cb życzę miłej lektury .--. .-. --.. . -.-. --.. -.-- - .- .---   - ---   .--- .- -.-   --..   -.-. .. . -... .. .   - .- -.- ..   -.-. .-- .- -. .. .- -.-   ..   ... .- --   .--. .-. --.. . ... - .- --.--   .--. .. . .--. .-. --.. -.-- -.-..   --. .-..- ..- .--. --- - -.-

Opublikowano

Szokron, w 26 Lut 2015 - 21:11, powiedział:snapback.png

to odpal tvsmart  (yutuba) 60 cali  w pelnej rozdzielczosci  to sie pzekonasz . nie otworzysz nawet przegladarki.

z komputerów i urządzeń bezprzewodowych po innym hoście  niema takiej mozliwosci

Oczywiście, że jest taka możliwość. W profesjonalnych routerach Cisco możesz ustawić kilka WAN i kilka LAN i zrobić sobie np. jeden komputer na neostradzie a drugi na jakimś internecie LTE używając do tego wciąż jednego urządzenia sieciowego.

W takim przypadku używał byś hosta Orange oraz jakiegoś hosta LTE lecz to nie jest tematem więc nie ciągnijmy dalej wypowiedzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...