Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

M2Bob ~ Ustawienia .

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaneczkoo mam Boba i chcialbym ustawic go tylko i wylacznie aby byl Metiny na balmora s2 ;> Jest tam duzo opcji lecz jak np wlaczam expbot jak jakis metin jest w poblizu to do niego biegnie al np jak jest na 2 koncu mapy to nie ;> Tak samo nie chce automatycznie wstawac tylko lezy na tej ziemi wiec jak ktos wie, jak go ustawic to prosze pisac :) Wiem ze sie da ale nie wiem jak bo widzialem duzo osob z tym botem .

Opublikowano

Nie to forum, tutaj ludzie nie płacą za boty bo ich nie stać. Idź na oficjalne forum boba i tam pisz.

Opublikowano

Nie to forum, tutaj ludzie nie płacą za boty bo ich nie stać. Idź na oficjalne forum boba i tam pisz.

Widze z kolejny wrozbita sie znalazl ;) Bob jest za darmo na 5 h wiec jak ktos "uzywal" to wie co i jak, a na oficjalnym nie ma jezyka "polskiego" i to jest forum od haxow ^^ /

Opublikowano

ja pierdziele jak nie ma ? poza tym  trzeba się było uuczyć Angielskiego.Bez tego języka daleko nie zalecisz w tych czasach :p

Widze z kolejny wrozbita sie znalazl ;) Bob jest za darmo na 5 h wiec jak ktos "uzywal" to wie co i jak, a na oficjalnym nie ma jezyka "polskiego" i to jest forum od haxow ^^ /

/niereg. sygna

Opublikowano

Kwiatmix jestem dłużej na tym forum niż Ty więc nie kozacz moderatorem. Udowodnij mi że chociaż raz kupiłeś boba to będziesz mógł mi usunąć post. Kolejny cwaniak co moderatora ma i myśli ze mu uwszystko wolno.

Tak, wróżbita. Uzywam boba od jego powstania, później od wersji 2.0 która stała się płatna. Teraz śmieje się z ludzi którzy dostają codziennie bany, a ja sobie gejmenów ogrywam ja chcę. Miesiące praktyki :-)

Przez 5h nic nie zrobisz, tu potrzeba tygodnia żeby cokolwiek osiągnąć. No, chyba ze czekoladki to w tedy 8h i masz 260kk w goldzie :D

Nie ma języka polskiego za to jest język angielski i niemiecki, który powinieneś mieć w szkole, więc nie rozumiem problemu.

To jest forum o haxach? Zrozum że tu każdy gra na privach, nikt nie potrafi wyciągnąć nic z pla, a ci którzy potrafią siedzą na epvp.

Także nie licz tutaj na jakąkolwiek pomoc od strony graczy, bo każdy wie, że lepiej dzielić się na forum boba niż tutaj.

No ale gnij sobie w tej świadomości ze to jest forum. Metin dawno zdechł, zostali starzy wyjadacze którzy sobie cisna z tej gry hajs.

Tyle :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...