Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Osoby która potrafi pisać pluginy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, chciałbym zacząć pisać pluginy jednak nie wiem jak się za to zabrać. Szukam kulturalnej znającej się na tym osoby w wieku 13-17 lat, która za darmo pomoże mi w nauce.

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

Ja mogę Ci pomóc ogarnąć pierwsze kroki do pisania pluginów, ale musisz znać jave :/
Jak coś to możemy spróbować skype: lord.lexus2 :)

Opublikowano

Ja mogę Ci pomóc ogarnąć pierwsze kroki do pisania pluginów, ale musisz znać jave :/

Jak coś to możemy spróbować skype: lord.lexus2 :)

No właśnie chodzi o to że ja nie znam javy :/ chodzi mi o naukę prawie od 0. Obejrzałem i przeczytałem kilka tutoriali, więc coś już tam rozumiem, ale niewiele :(

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

Szukam OSOBY, która pomoże mi w nauce, a nie pierdyliarda poradników, które mogę sobie znaleźć sam...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...