Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Sell acc global elite

finez

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

oszust

Ty krejzolu ty :D

66h, 37 wygranych i global? Ładne cheatowanie :D

Nie znasz mnie i twierdzisz, że cheatowanie. Teraz faktycznie ciężko jest wbić globala, bo dużo rage cheaterów gra, ale jak grasz na mniej popularnych mapkach to idzie to wbić (z ekipą).

Opublikowano

Te złote odznaki mówią same za siebie. ;>

Może jeszcze je też miałeś czas wbijać ręcznie? ^^

Opublikowano

Te złote odznaki mówią same za siebie. ;>

Może jeszcze je też miałeś czas wbijać ręcznie? ^^

A co to za problem mordo? :)

Jeśli ktoś jest zainteresowany kupnem to niech doda na steam: http://steamcommunity.com/id/prodark112/

Jeśli nie chcesz kupić konta to nie zaśmiecaj mi tematu głupkowatymi komentarzami.

Opublikowano

Mówiłem wam debile, jak nie chcecie kupić to nie zaśmiecajcie tematu. Poproszę warna dla nich, bo nie umieją czytać "Jeśli nie chcesz kupić konta to nie zaśmiecaj mi tematu głupkowatymi komentarzami."

Konto mam od stycznia btw.

Opublikowano

@Moderator zarax

Widać, że moderator, który przyznał mi 10 punktów ostrzeżeń nie skończył szkoły podstawowej albo gimnzajum. I to nie jest żadna obraza. Stary, napisałem, żeby mi nie pisali głupkowatymi komentarzami, typu "oszust", etc. jeśli nie miałem z nimi kontaktu i ich nie oszukałem, lecz oni napisali mi jakiś komentarz głupi, to musiałem wytłumaczyć im to ŁOPATOLOGICZNIE. Im daj warna, nie mi. Bym coś dodał, ale nie chce mi się z Tobą dyskutować, bo nie błyszczysz intelektem. ELO, pozdro.

@topic

Nadal aktualne

@tobik145

Pisz pw lub dodaj mnie na steam http://www.steamcommunity.com/id/prodark112

Jeśli nie chcecie kupić konta to nie zaśmiecajcie mi tematu głupkowatymi komentarzami!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...