Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Kamerą IP P2P

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak już piszesz, to napisz swój problem, a nie pytasz się czy ktoś ci pomoże, zapewne jak bym przeczytał to bym próbował ci jakoś odpowiedzieć na pytanie.

Opublikowano

Jak już piszesz, to napisz swój problem, a nie pytasz się czy ktoś ci pomoże, zapewne jak bym przeczytał to bym próbował ci jakoś odpowiedzieć na pytanie.

Bo kupiłem tą kamerę, podłączyłem porobiłem przestawiłem na WIFI i śmiga wszystko. Problem w tym że nie mam dostępu z zewnątrz. Np wchodzę na telefon przez wifi to działa, włączam 3g to pisze failed. Nie wiem co mam zrobić ;x

zy95qg.png

Opublikowano

Bo masz skonfigurowaną kamerę pod dane ip routera, z innego ip już blokuje dostęp, musisz ustawić w konfiguracji kamer dostęp

dzięki, coś porobiłem i działa xD nie wiem czy dokładnie to :D

No to luz, tylko że teraz jestem w domu, bo ta kamera ma być w pracy, tylko że najpierw trzeba konfigurować ją poprzez Kabel rj 45, a tam jest internet mobilny, dlatego wziąłem ją do domu zobaczyć czy wszystko działa i zamówiliśmy router hujaweii 3g/4g, myślę że nie powinno być problemów z ponowną konfiguracją :P Jakby co to dam znać za około tydzień, bo w czwartek i tak wyjeżdzam :P

Dzieki, trzymaj się <3

zy95qg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...