Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wycena Konta

michal9902

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, prosze o wycene konta. Konto jest na serwerze EUNE w sezonie 4 mialem platyne lecz za nieaktywnosc spadlem do golda 1. Jak juz widzicie nie mam ochoty grac i sprzedaje konto. W tym momencie pierwsze 10 gier nie zostalo zagrane.

Na koncie mam 4 strony run 

Screeny:

Mam takze prawie wszystkie postacie, brakuje mi ich tylko 5

Skiny na koncie.
Nurse Akali, Unchained Alistar, Sweeper Alistar, Officer Caitlyn, Gladiator Draven, Shadow Evelynn, Nottingham Ezreal, Frosted Ezreal, 
TPA Ezreal, Bandito Fiddlesticks, Surprise Party Fiddlesticks, Tundra Fizz, Special Forces Gangplank, Dreadknight Garen, Santa Gragas
Hired Gun Graves, Frostblade Irelia, Vandal Jax, Jaximus, Debonair Jayce, Mafia Jinx, Mercenary Katarina, Judgment Kayle, Aether Wing Kayle
Mecha Kha'Zix, Wicked LeBlanc, Traditional Lee Sin, Dragonfist Lee Sin, Valkyrie Leona, Hired Gun Lucian, Sorceress Lux, 
Victorious Morgana, Pharaoh Nasus, French Maid Nidalee, TPA Nunu, Myrmidon Pantheon, Full Metal Pantheon, HeadHunter Rengar
Redeemed Riven, Battle Bunny Riven, Dragonblade Riven, Uncle Ryze, Royal Shaco, Justicar Syndra, Renegade Talon, Dragonblade Talon, 
Bloodstone Taric, Recon Teemo, Astronaut Teemo, Cottontail Teemo, Riot Girl Tristana, Rocket Girl Tristana, Traditional Trundle
Highland Tryndamere,  Demonblade Tryndamere, Sultan Tryndamere, Jack Of Hearths Twisted Fate, Tango Twisted Fate, Kingpin Twitch
Arclight Varus, Dragonslayer Vayne, Hearthseeker Vayne, Leprechaun Veigar, Big Bad Warwick, Battlecast Xerath, Commando Xin Zhao
High Noon Yasuo, Shockblade Zed, SKT T1 Zed,
Na skiny poszlo +- 50k RP

Jest Jeszcze mozliwosc wbicia konta do Diamentu, wiec prosze o podanie dwoch cen

Pozdrawiam
Michal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...