Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HUehueh Wykryli Zoom Hacka ale L# Juz nie :p

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na Twoim koncie zostało wykryte używanie nielegalnego oprogramowanie poszerzającego akceptowane przez nas pole widzenia w grze, znane również jako "Zoom hacking". W związku z tym nałożyliśmy na nie dwutygodniowe zawieszenie. Musisz wiedzieć, że używanie takich modyfikacji będzie w przyszłości skutkowało permanentnym zawieszeniem Twojego konta. Zależy nam na tym, aby wszyscy Przywoływacze grali na równych zasadach, promując w ten sposób ducha zdrowej rywalizacji i sportowej postawy. Zauważ, że korzystanie z modyfikacji klienta League of Legends jest wbrew naszym Zasadom Użytkowania

Jestem jedyny ? 

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Nie jesteś jedyny.

Każdy kto używał, dostal takiego e-maila dziś rano.

Poleciał ban za zoomhacka na 2 tygodnie.

Oberwało się nie tylko L#, a również BoLowi.

Opublikowano

Nie jesteś jedyny.

Każdy kto używał, dostal takiego e-maila dziś rano.

Poleciał ban za zoomhacka na 2 tygodnie.

Oberwało się nie tylko L#, a również BoLowi.

Nie każdy  B).

@Edit

O diamond. Komu zaj3bales ; )?

Ja nie dostałem maila ;)

Tobie, keylogger zadziałał.

@BrainOnly

Niestety ja nie używałem twojej pseudo paczuszki ;)

Nom na kochanym bolu czelendżerika nabiłem a wy na tym swoim biednym l# z bronzu wyjść nie możecie :v

Albo wbijecie D1 i zaj3bią wam konto :v

Marny d5 xD

Początek sezonu.. nie gram w lol'a 24/7.

Mam swoje życie prywatne, z którego jestem bardzo zadowolny, Ty pewnie takiego nawet nie doznałeś, szkoda.

Na ten moment skrypty L# > skrypty w BoL'u (paid także).

Używałem BoL'a od początku (s3?).

Cały czas na vipie, więc pieniądze tu nie odgrywają żadnej roli.

Oczywiście rok temu BoL > L#.. ale teraz?

Broń swojego u siebie, a nie wypłakujesz się tutaj.

eSwH2k3.png

Opublikowano

Nie każdy  B).

Ja nie dostałem maila ;)

@BrainOnly

Niestety ja nie używałem twojej pseudo paczuszki ;)

Wbil na L# a nie na tym twoim BoL'u. Na TR, LOL.

@top

Nie prawda, zoomhack legit. 

TR = KR

Nom na kochanym bolu czelendżerika nabiłem a wy na tym swoim biednym l# z bronzu wyjść nie możecie :v
Albo wbijecie D1 i zaj3bią wam konto :v

Marny d5 xD

logo.png

Spudgy™

L# to gówno

Bol 3.0

S

Opublikowano

Ja nie dostałem maila ;)

Wbil na L# a nie na tym twoim BoL'u. Na TR, LOL.

@top

Nie prawda, zoomhack legit. 

TR = KR

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

W ogóle trzeba być przyjebem, by podj**** nick temu brudasowi z brazylii. Ja bym wyrzygał jakbym musiał mieć taki brudny nick tego grubasa z botoflegends.com bo to wstyd. Już wolałbym mieć nick DisStream.

Ja bana na konto stworzone po banwavie tym sporym nie dostałem a używany był BoL na 2 gry max bo jedynie Cassio dobra reszta syf, a na L# z 30 gierek full odpał Cassio głównie.

I tak jak pisałem powinni zbanować tych o to typków permanentnie tak jak nas lub odbanować nasze konta. Nie ukrywajmy, że poszło się j**** kilkadziesiąt tysięcy kont i gracze nie odpuszczą, że Riot ich rucha i kara graczy nie po równo mimo, że tego zoomhacka 100% osób używało w BoLu/L#.

579571423327107377857.png

Opublikowano

W ogóle trzeba być przyjebem, by podj**** nick temu brudasowi z brazylii. Ja bym wyrzygał jakbym musiał mieć taki brudny nick tego grubasa z botoflegends.com bo to wstyd. Już wolałbym mieć nick DisStream.

Ja bana na konto stworzone po banwavie tym sporym nie dostałem a używany był BoL na 2 gry max bo jedynie Cassio dobra reszta syf, a na L# z 30 gierek full odpał Cassio głównie.

I tak jak pisałem powinni zbanować tych o to typków permanentnie tak jak nas lub odbanować nasze konta. Nie ukrywajmy, że poszło się j**** kilkadziesiąt tysięcy kont i gracze nie odpuszczą, że Riot ich rucha i kara graczy nie po równo mimo, że tego zoomhacka 100% osób używało w BoLu/L#.

Szkoda ze permy nie poleciały, ale trudno nic nie zrobisz   :)

Dali im 2 szanse z nadzieją,że doładują wiecej RP :D

GG WP Riot

10428545_475088982638649_805344096669414

Opublikowano

@DareToDream
no co ty mówisz :(
fajnie mi życzysz :( ...

Zoom Hacka wykryli na podstawie tego, ze grzebali w ustawieniach kamery (nowe zablokowanie kamery) i zoom hack nie 
mial obejscia i wysylal inne dane niz powinien i w ten sposob sie polapali­

@Edit

Ja bana nie dostalem... moze dlatego, ze zooma nie uzywalem :D

­Keelah se'lai

Opublikowano

Używam L# lecz pozwoliłem sobie na wyłączenie tych opcji, które nam oferuje dodatkowo L# oprócz opcji "ANTI AFK­". Według mnie opcja taka jak zoom hack jest do niczego nie potrzebna dlatego być może nie otrzymałem bana za L# ;) to miło, że Riot nadal nie może sobie poradzić z Heaterami xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...