Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bypass ?

OverSUCK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema zastanawiam się czy istnieje bypass do używania cheatów nie granie tak aby overwatch się nie zorientował tylko po prostu napierdalanie 5 głów w rundzie a jeżeli istnieje mógł by ktoś na PW wysłać linka do pewnie zagranicznej strony gdzie to sprzedają xD 

Opublikowano

Graj jeden mecz na dzień i nigdy nie dostaniesz overwatcha (a przynajmniej do czasu jak nie zmienią systemu trochę). Obecnie potrzeba >9 reportów, żeby w ogóle trafić do overwatcha, zatem grając 1 grę co 24 godziny masz spokój :)

Opublikowano

Graj jeden mecz na dzień i nigdy nie dostaniesz overwatcha (a przynajmniej do czasu jak nie zmienią systemu trochę). Obecnie potrzeba >9 reportów, żeby w ogóle trafić do overwatcha, zatem grając 1 grę co 24 godziny masz spokój :)

stary ja gram po 6-8 rund dziennie jak mam czas i same WIN a overwatcha nie widzę od miechów na moim globalu bo teraz wbijam sobie smurfy do globala po prostu trzeba umieć grać na haxach ale zastanawia mnie czy jest jakiś bypass gdzie napierdalasz same heady i nic za to ci nie zrobią a mecz kończysz w 12 minut XDD

Opublikowano

No to właśnie o tym mówię, graj 1 mecz dziennie i możesz przez ściany bić.

Opublikowano

No to właśnie o tym mówię, graj 1 mecz dziennie i możesz przez ściany bić.

hm czyli mówisz że reporty resetują się po 24h ? bo w sumie na testa mógł bym zrobić 10 smurfa i robić 100/0 ale bardziej by mi pasowała opcja gdzie można grać kilka gier dziennie z takimi wynikami 

Opublikowano

hm czyli mówisz że reporty resetują się po 24h ? bo w sumie na testa mógł bym zrobić 10 smurfa i robić 100/0 ale bardziej by mi pasowała opcja gdzie można grać kilka gier dziennie z takimi wynikami 

Tak, sam tak kiedyś grałem i znam osoby które dalej to robią. Ot taki głupi, ale działający obecnie sposób. Jak masz dużo kont to da radę, mi się nie chce i wolę się kryć :P

Opublikowano

Tak, sam tak kiedyś grałem i znam osoby które dalej to robią. Ot taki głupi, ale działający obecnie sposób. Jak masz dużo kont to da radę, mi się nie chce i wolę się kryć :P

w sumie zagrać jedną grę 100/0 tak dla relaksu było by całkiem zajebistym pomysłem i chyba to zrobię xD ale bardziej mi chodzi o to czy jest sposób czyli jakiś bypass żeby ciągle robić takie staty kilka gier dziennie bez problemu o overwatch'a 

Opublikowano

w sumie zagrać jedną grę 100/0 tak dla relaksu było by całkiem zajebistym pomysłem i chyba to zrobię xD ale bardziej mi chodzi o to czy jest sposób czyli jakiś bypass żeby ciągle robić takie staty kilka gier dziennie bez problemu o overwatch'a 

Ja nic nie znam, publicznie chyba nic nigdy nie było podawane takiego. Pewnie ktoś jakiś sposób wymyślił, ale nie ma co się dzielić, bo zaraz by takie coś naprawili.

Opublikowano

ja tez znam smiecia co czituje przez niego spadlem z 2 skrzyzowanych k***a niech zdechnie w meczarniach .. normalnie typ sie wychylal na szybko 5 ban przez smoke wszystko, a jak wylaczyl na ostatnie 5 rund zaczeli przegrywac odpalil znowu i wygrali i nadal bana nie ma a ciagle gra... nie wiem jak ten ich system dziala ale naprawde lipnie jak nie umieja zbanowac 1 scierwa 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...