Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pare pytań dotyczących gry.

Koziol24

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam kilka pytań i chciałbym sie dowiedzieć czy też tak macie, czy to jest tylko zwyczajny fuks graczy, Bo jak na to patrze to się grać odechciewa. Wiec tak Gramy sobie elimination gracze maja słabe kd to pierwsza mysl nabije sobie kili. Co do czego dostają centralnie ponad polowe magazynka i stoja, gdzie ja padam na 3 kule. majac kd 2+. A co mnie zwala z nóg to to iż jeszcze odwrucą sie i zdejmą mnie nie strzelajac w głowe na kulke. Lub jeszcze nie wyjoł broni a ja leże i zastanawiam się co za ... z ta grą Czasem to się zastanawiam że chyba strzelam ślepakami haha. Nie no wypowiedzcie się na ten temat bo interesuje mnie to czy też tak macie czy to są jakieś bugi CA. Bo ja niestety nigdy takiego szczęscia nie mam. ze składam kogoś na 3 amo, i nie mam czasu nawet zmienić broni. Jeszcze 1 najważniejsze sprawa dotyczy respu po dedzie, mnie resp po dedzie trzyma 0.60 sek chyba ze wczesniej się rusze wtedy automatycznie resp mnie nie trzyma i nie ma szans bym zdjoł kogoś kto już we mnie strzela, a odwracajać fakty gdy ja wchodze na resp padam w 0.1sek wiec moge tylko spojrzec, na tego z respa, a co najciekawsze ich resp trzyma bardzo dlugo, nawet jak już sobie chodzą zauwarzłem to strzelając w nich takie strzelanie = mój ded, a podrzucajać granat chodzi sobie w nim 5 po respie granat wypucha a oni sobie dalej chodzą, Zauwarzyłem też że inni sciągają z respu niestety ja nie moge. i nie wszyscy mogą. Lagi to to nie są bo mam zaj.. nowy komp i neta neo 10mb. Nie wiem co ja mam o tym myśleć Proszę o jakieś wypowiedzi. 

Opublikowano

Ale się rozpisałeś, czuję się zażenowany sytuacją :) . Piszesz że masz k/d 2.0 +, więc "jakieś" tam nobki ze słabym k/d nie powinny stwarzać Tobie problemów. W każdym bądź razie, ja tak nie mam jak to opisujesz. A net neo 10mb to wcale nie jest taki szybki ;) może był kilka lat temu, więc sprawdź na jakimś speedtescie transfery i pingi. A jeszcze zapytam, lecisz po kablu czy przez WiFi ?, bo przez WiFi możesz mieć opóźnienia. Ja tak właśnie miałem, a mam w miarę neta: 4167997640.png podłączyłem kablem i jest ok ;) .

i5 3570

Sapphire HD 7850

Asrock B75 Pro 3

Opublikowano

raczej przez neta on widzi te opuznienia ja mam 6 mb i wszystko chodzi gites,możesz zmiejszyć w opcjach np jakośc otoczenia i efektów,wielkiej róznicy nie widać jak się dobrze ustawi a gra zyskuje świezość,i szczególnie na snajperce to czuć :P

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

Lece na kablu, wczesniej miałe 6mb i nie miałem takich problemów tak czesto, jest jeszcze coś takiego że jak ktoś wyskakuje z innej drużyny lubi mi się przyciąć, Jeszcze spr to co napisał kokos, może jakoś pomoże. Bo naprawde trzeba sie napocić by nie tracić takich głupich dedów i wyjść na 2.0 w rundzie.

Kokos jeszcze mam taką prośbe byś zerknoł w swoje ustawienia i opisał dokładnie co jak masz. bym był wdzieczny bardzo.

Opublikowano

Może ich zlagowało, dlatego nie dostawali.

Ogólnie CA to zlagowana gra w której można latać, przechodzić przez ściany oraz strzelać przez nie  bez używania czitów, nie polecam ;)

76561198090890807.png

Opublikowano

ja mam neta 8 mb kablem do anteny na dachu, na xp można wpisać komendę na uruchom wp nie musi być,może być jakaś inna stabilna strona,jak to odpalisz pokazuje ci się okienko i ping na sekundę im mniej tym lepiej,w ustawienia teraz nie popatrzeębo przerwa jest,ale wszystko na średnio dałem i nie ma przycieć,na ustawnienia domyślnych to się wgl grać nie da bo zacina na każdej mapie,mi ogólnie zacina się ta nowa tylko z ta tamą, nazwy nie pamiętam,tam to lagi masakryczne,ale myślę że to przez to ze jest duża,i komp nie ogarnia,popołudniu wrzucę screena ustawień :P

ping www.wp.pl -t

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

Raczej ich nie zlagowało bo normalnie dostają a ja padam duzo szybciej np z tej samej broni, jest jeszcze cos takiego że strzelaja na oślep nawet w podłoge a ja dostaje heda. Ztymi bugami to jest ich sporo np jak ja strzelam ktoś jeszcze może uciec za skrzynie czy gdzieś w moim przypadku jest coś takiego że stojąc przy skrzyni widze że ktoś idzie nie zdąże sie nawe wsunąć za nią i na strzała leże ja niestety tak zdjąć nie mogę. No naprawde jest sporo takich rzeczy których bym mógł nawymieniać że masakra^^ Robiłem speedtest pingu mam 30 z tego co się orientuję dużo ludzi ma więcej i nie maja takich problemów. Troche przestawiłem tak co pisał kokos no ale jeszcze poczekam na tego screna ustawie tak samo i zobacze co się bd działo. Fakt że nie mam tak zawsze ale dosyć często.

Opublikowano

ustawiłem, tak jak mówiłeś kokox i jest lepiej ale to o czym ja pisałem to z tego co widze jest fart graczy ze słabymi kd jak by jakieś przywileje mieli bo z tego co zauwarzyłem to chodzby dupa strzelali to na 3 kulki bym padł a sam musze pakowac ze to sa jaja, Poprostu gra ma  bug na bugu maja fart do permow ze skrzynek tak samo i z głupimi dedami, a tak ogólnie to tylko Turasy i Polacy maja takie przywileje^^ szkoda ze ja takich nie mam. Do zamkniecia., Odechciewa sie grac /

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...