Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Last Chaos serwer globalny - Czy warto ?

Sebcio_xD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam kilka pytań odnośnie globalnego serwera Last Chaos, a mianowicie czy warto:

1. Zacząć teraz grać na serwerze globalnym ?

2. Czy warto zacząć nagrywać serię typu let's play na youtube ?

3. Jaką postać chcieli byście zobaczyć w takiej serii ?

4. Czy ktoś by to wgl oglądał? :P

73383320936140824091.jpg

Opublikowano

Mam kilka pytań odnośnie globalnego serwera Last Chaos, a mianowicie czy warto:
1. Zacząć teraz grać na serwerze globalnym ?
2. Czy warto zacząć nagrywać serię typu let's play na youtube ?
3. Jaką postać chcieli byście zobaczyć w takiej serii ?
4. Czy ktoś by to wgl oglądał?  :P

1. Nie. Ludzie raczej odchodzą, a nie zaczynają. :p

2. Warto, czy nie. To zależy od Ciebie. Jeżeli lubisz to robić, to po prostu rób, ale nie licz na masy widzów i wyświetleń. 

3. Jeżeli już miałabym coś takiego oglądać, to chciałabym zobaczyć postać trudną do prowadzenia np. kleryka, albo templara. ;]

4. Wszystko zależy od tego, czy byłyby to ciekawe filmy. Na chwilę obecną Ci tego nie powiem, bo nie wiem jak nagrywasz.

Opublikowano

Co do globala skoro ludzie odchodzą, proponujesz moze jakiś inny serwer bardziej popularny ? No i co do ciekawości napewno bede się starał zawierać jak najwięcej w odcinkach ;) Gracze poprostu mogli by zobaczyć co i jak w danych sytuacjach jak i jakoś ocenić rozgrywkę przed wyborem serwera ;)

73383320936140824091.jpg

Opublikowano

W sumie myślałem nad LCGN02 i nad ExtremeLC (Destiny). Grasz na którymś aktualnie ? I wiesz może jak jest z liczbą online ?

73383320936140824091.jpg

Opublikowano

Nie sugeruj się tymi idiotami którzy piszą że ludzie odchodzą...

Oni tak się znają na tym LC, że aż wcale. Tylko posty nabijają.

Warto wrócić? TAK. CH1 przepłnione handlem, w c**j w porządku ludzie, łatwo znaleźc gildie z bufami na start jakoś podstwowymi.
Duże ułatwienia dla początkujących, ludzi jest od groma, sam wbij a zobaczysz ze tam nie ma pustek. Jest w porząsiu.

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

W sumie myślałem nad LCGN02 i nad ExtremeLC (Destiny). Grasz na którymś aktualnie ? I wiesz może jak jest z liczbą online ?

Ostatnio grałam na LCGN02 i było naprawdę dużo ludzi. :p

Nie sugeruj się tymi idiotami którzy piszą że ludzie odchodzą...

Oni tak się znają na tym LC, że aż wcale. Tylko posty nabijają.

Warto wrócić? TAK. CH1 przepłnione handlem, w c**j w porządku ludzie, łatwo znaleźc gildie z bufami na start jakoś podstwowymi.

Duże ułatwienia dla początkujących, ludzi jest od groma, sam wbij a zobaczysz ze tam nie ma pustek. Jest w porząsiu.

A ile jest nowych osób? Bo jak dla mnie to zostali tam ewentualnie sami weterani, którzy się dorobili majątku wcześniej. ;]

Opublikowano

Pytanie kieruje do ludzi grających na globalu. Żeby nie sugerować się opinią bez podstaw. Chodzi mi o graczy nowych jak i tych doswiadczonych ;) Nie chce żeby to wyglądało poprostu tak że 80% serwera ma 100+ lv i przez 2,3 miesiące będę widział ludzi na expowiskach od święta jak np. bylo z prockion ;) kiedyś tłumy a dzisiaj sami wiecie .

73383320936140824091.jpg

Opublikowano

Na globalu jest od zajebania weteranów, - owszem... Ale k***a, nowych też nie jest wcale malo. W procku napewno bedziesz sie klociol o spot, na każdym z channeli. Serio, tam wcale nie ma malo osob low-lvl. Sam wejdź, przekonaj się i zobaczysz kto miał rację.

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Na globalu jest od zajebania weteranów, - owszem... Ale k***a, nowych też nie jest wcale malo. W procku napewno bedziesz sie klociol o spot, na każdym z channeli. Serio, tam wcale nie ma malo osob low-lvl. Sam wejdź, przekonaj się i zobaczysz kto miał rację.

Z racji, że nie mam dostępu do swojego kompa - zrób screeny kanału handlowego, Procka. Chętnie zobaczę te tłumy. Jakoś jak ostatnio weszłam na globala to wcale tak dużo ludzi nie widziałam, a do tego było to przed wprowadzeniem tejże zacnej aktualizacji z ulepszaniem. ;)

Opublikowano

Zacząłem grać na LCGN02 no i jest fajnie ;) Nagrałem już pierwszy odcinek, ukaże się jutro. Troszke chaotyczny ale myślę że będzie chociaż troszkę Ciekawy ;)

73383320936140824091.jpg

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...