Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban na 2 tyg?

Anonimowyyy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też dostałem na 2 tyg.Po wejściu na e-mail, w wiadomości jest napisane tylko, że działania na moim koncie naruszają zasady League of Legends, nie ma konkretnego powodu : D

Opublikowano

ten 2-tyg ban jest za zoom-hack-a albo bota. Rano się zalogowałem a za chwilę uruchomiłem bota, po komunikacie <post champion select> wyskoczył błąd w bocie. Przy następnej próbie logowania wyświetlił się komunikat o 2 tyg banie.

EMS Kradia :

115Dk dead

117 WH+ SUPRA ACTIVE

47 Dual Blade

Sprzedam Fairfrozem 124 czy 126 att

KUPIE XBOW 110 ATT+

Opublikowano

Dziwna sprawa. Mam świeżutkie konto na którym gram od 2 tygodni i dziś też ban na 2 tygodnie. Na moim starym koncie nigdy nie dostałem bana a mam rozegranych z 5000 gier.

Opublikowano

No to ja już napisałem do supportu skargę o tym, że ja dostałem perma za programy trzecie a niektórzy na 2 tygodnie. Unbana niech dają sukwy albo reddit leci Kappa

579571423327107377857.png

Opublikowano

2 tygodniówkę głównie rozdawali za legendary clienta. Potem perm jak znowu wykryją.

Czyli sam napisałeś potem perm .... KK.

No to ja już napisałem do supportu skargę o tym, że ja dostałem perma za programy trzecie a niektórzy na 2 tygodnie. Unbana niech dają sukwy albo reddit leci Kappa

A teraz ze dostałeś bana na perma zamiast na 2 tyg , bo chyba yrzywałeś wcześniej ^^

Opublikowano

Czyli sam napisałeś potem perm .... KK.

A teraz ze dostałeś bana na perma zamiast na 2 tyg , bo chyba yrzywałeś wcześniej ^^

Napisałem, że ogólnikowo rozdawali za LEGENDARY CLIENTA czyli granie premade soloq w 5 osób = 2 tygodnie ban. Ja bana mam za L#.

Opublikowano

Ta k***a za sam zoomack xD Byliscie odpaleni tak jak ja ale uzywaliscie L# po tym jak juz obeszli anty cheata lecz jak widac TYLKO zoomhacka wykrywa w nim. Watpie ze pobraliscie L# dla zoomhacka :) Więc ja i wielu zasługuje na unbana lub wy na perma. Reddit zawrze.

Opublikowano

Działania na twoim koncie naruszają Warunki użytkowania League of
Legends. Możesz przejrzeć je na
http://eu.leagueoflegends.com/pl/legal/termsofuse

Z powodu tego naruszenia, twoje konto League of Legends zostało zawieszone
do Tue Mar 10 03:14:50 PDT 2015.

Jeśli masz jakies pytania, skontaktuj sie ze Wsparciem Gracza na
https://support.leagueoflegends.com/home

Z wyrazami szacunku,
Wsparcie Gracza Riot Games

0 Bol'a, 0 l#. Nie używam nic, nie rozmawiam z nikim na chacie. Fck u rito !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...