Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Adc

Raageer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie da się wycarrować samemu, ale nafedowany adc to dość dobry powód do wygrania gry.

Mając 4:0 adc nic nie poradziłem na Riven 5:0, która flashnęła mi w twarz ze wszystkim co miała. Niczym samemu nie wycarrujesz ;_;

Opublikowano

Nie da się wycarrować samemu, ale nafedowany adc to dość dobry powód do wygrania gry.

Mając 4:0 adc nic nie poradziłem na Riven 5:0, która flashnęła mi w twarz ze wszystkim co miała. Niczym samemu nie wycarrujesz ;_;

Nie zgodzę się z Twoją wypowiedzią :)

Mając poziom i umiejętności łatwo wycarrujesz gre midem nawet sam.

Oczywiście nie każdą ale 80% na pewno.

ruchable.jpg

sygna.png

Opublikowano

ruchable.jpg

I co ten ss specjalnego prezentuje? Miałeś team, tanków, supporta. Enemy byli słabi, feedowali i nie było oporu

To, że w jednej grze miałeś dużo fragów nie znaczy, że sam to wycarrowałeś o.O Team miał po 9 asyst, bo zabierałeś kille.

Opublikowano

I co ten ss specjalnego prezentuje? Miałeś team, tanków, supporta. Enemy byli słabi, feedowali i nie było oporu

To, że w jednej grze miałeś dużo fragów nie znaczy, że sam to wycarrowałeś o.O Team miał po 9 asyst, bo zabierałeś kille.

Żyj i bądź w przekonaniu i siedź w tej dywizji na którą zasługujesz :P

xerath1.jpg

xerath2.jpg

xerath3.jpg

sygna.png

Opublikowano

Na dodatek autor tematu pyta o adc a nie o midderów. ;_;

Żyj i bądź w przekonaniu i siedź w tej dywizji na którą zasługujesz :P

Czyli platyna, jesteś niedoinformowany. ;)

//topic:

Samemu nie ma opcji, z ogarniętym supportem już coś możesz ogarnąć! Tanky support z jakimś grabem czy stunem i jazda. ;)

Opublikowano

adc z suppem moim zdaniem najlepiej sie carruje, tanky jungla i top (moze tez byc supp, jakas leonka i 3 tanki) i jazda oni sie napierdalaja po 0 damage i tankuja a ty pif paf bang bang pentakill gg wp

Opublikowano

ruchable.jpg

Tak  bol robi swoje , jeszcze w tak małej dyw.

Opublikowano

Jak jesteś nafeedowaną i ogarniająca Vayne to możesz wygrać grę SAMEMU. Spotkałam się raz z takim przypadkiem, ale to raczej była głupota enemy team, że dali się po kolei powybijać.. 

Nowicjusz
Opublikowano

Jasne że da się wykierować samemu, zależy on enemy :oo i od champa. Tylko nie zawsze opyla się brać wszystkie kille, zabierać teamowi :O bo kiedy enemy się ogarną wszyscy wlecą ci na pysk i całe twój team pada, dlatego jak już jesteś jakieś 8:0 można oddawać fragi, raczej powinno się :D i dalej farmić, tyle.  ^_^

Opublikowano

Że niby ja gram na bolu? Śmiechu warte.

Czyli rozumiem, ze wbiles ten temat aby pochwalic sie swoim diamentem, ktory w tym sezonie nie jakis jakis ciezki do wbicia? Na moje oko to bez sensu.

Poza tym 200 farmy w grze 40minut xerathem, wyczuwam albo feedujace enemy, albo bola.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...