Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc z okresleniem

dodu1223

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam tutaj 4 zestawy kompow czy ludzie obeznani mogliby okreslic ile bd mial fps?Na low.Nie pisze w dziale ile fps bo tam pytaja a prawie nikt nie odpowiada.Prosze o indywidualne wypowiedzi.

1

Procesor intel core quad 6660 4x2.4ghz

gt630 4gb

xp 2gb ram

2

proc intel core quad 6660 4x 2.4

hd 7750 1 gb ddr5

xp 2gb ram

3Intel pentium 3.1 ghz 2rdzenie

hd 7750 1 gb ddr5 xp 2gb ramu

4intel pentium 2x 3.1

gt 630 4gb

xp 2gb ram

5intel pentium 2x3.1

hd 7750 2gb ddr3

xp 2gb ram

Opublikowano

Chce zmienic komputer znaczy czesci wymienic.

Ale musze plyte proc karte ramy zasilacz

tak wiem nie oplaca sie

Czekam na odp

okolo 900 na te czesci

Opublikowano

witam mam tutaj 4 zestawy kompow czy ludzie obeznani mogliby okreslic ile bd mial fps?Na low.Nie pisze w dziale ile fps bo tam pytaja a prawie nikt nie odpowiada.Prosze o indywidualne wypowiedzi.

1

Procesor intel core quad 6660 4x2.4ghz

gt630 4gb

xp 2gb ram

2

proc intel core quad 6660 4x 2.4

hd 7750 1 gb ddr5

xp 2gb ram

3Intel pentium 3.1 ghz 2rdzenie

hd 7750 1 gb ddr5 xp 2gb ramu

4intel pentium 2x 3.1

gt 630 4gb

xp 2gb ram

5intel pentium 2x3.1

hd 7750 2gb ddr3

xp 2gb ram

Powiem tak, na każdym sprzęcie CS:GO Ci pójdzie i wyciągniesz conajmniej 40 FPS'ów.

- Ten tylko wart nazwy człowieka, który ma pewne przekonania i potrafi je bez względu na skutki wyznawać czynem. - Józef Pilsudski.

- Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. - Józef Pilsudski.

Opublikowano

Mam na sprzedaż karte grafcziną gtx 260 golden sample  448bit za 130zł + zasilacz modecom premium 530v za 100zł -jakbyś był zainteresowany to pisz pw. wysyłka kurierem ups. Na intel dual core 2.7ghz 2 gb ram i tej karcie miałem 90-130 fps   przy rozdzielczosci 1280x1024.

Opublikowano

Ja na starym Athlonie i 4850 mam 70 stabilnych fps na cfg graficznym izaka. 2 lub 3 zestaw były by najlepsze. Jeżeli nie masz montiora, który wyświetli 60hz+ to nie potrzebujesz nic lepszego i spokojnie sobie na tym zagrasz.

Jeżeli chcesz mieć trochę więcej fps to wpisz "-high" opcjach uruchamiania(lewą na gre w steamie i właściwości). Ustawi to większy priorytet dla CS.

/proponował bym win 8.1 plus dołożyć jeszcze 2gb ramu dla dobrego działania systemu(4gb ogólnie) choć na 2gb sam muszę się trudzić to na skype, spotify i cs starcza.

Opublikowano

ja tez mamaktualnie athlona 5000+ i geforce 8400gs i wyciagam stalych 30.

Mozecie dalej sie wypowiadac

Edit

Wpisywalem juz threads i chyba high nie jest pewien zobacze

To 2gb ramu starcza ci na 8?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...