Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WPŁYW KLAWIATURY NA GRANIE AWP.

Michal0009

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie, apropo szybkiego przycisku, tym razem ja się zwracam do was a bardziej do profesjonalnych graczy a nie jakiś silverków.

Jak każdy wie przycisk szybkiej zmiany broni jest wazny dla niektórych z AWP na V mam i się do niego nie powiem przyzwyczaiłem ALE ,że go klikam kciukiem to wiadomo ,że płynnie nie można tak grać często klikam kciukiem najpierw V a później strzał czyli Fail albo ogólnie klikam V 2x i zapominam AWP strzelić.

Czy jest jakiś hotkey/skrypt czy też poleacie jakiś na prawde dobry przycisk szybkiej zmiany broni do AWP.

Jak strzele z AWP zeby mi się szybko zmieniła AWKA>NÓŻ>AWKA i przycelować sam moge. 

Opublikowano

Według mnie jest to kwestia do wyćwiczenia. Gram dość dużo awką i zdarza się żebym zmienił awkę na kosę, ale nie strzeliłem :D. Kwestia czasu i przycisk jak Ci wygodnie. Ja gram standardowo na "Q" 

Opublikowano

QQQQQQQQQQQQQQ tyle ;D nic trudnego ;]

Opublikowano

Dla mnie najlepiej jest na przyciskach z boku miec zmiana broni jak gram awpką (mouse4/5) ^^ Dla mnie najszybsza metoda xD

Opublikowano

Q najlepsze jest bo jak strzelasz z awp to najepiej abys sie nie ruszyl podczas strzalu dla celności wtedy mozesz szybko cisnac x2 Q.

Silver to nawet wie. :v

W Csie nie ma tak ze jak zmienisz sobie sterowanie czy coś albo confing jakiegoś gracza z drużyny (NiP,Vp,Titan,Penta itd.) to sie będzie pro.

To kwestia wyćwiczenia się. :D

Opublikowano

Q(Awka), strzał, Q(Kosa), Q(Awka), nic trudnego.. Kwestia wyćwiczenia.

- Ten tylko wart nazwy człowieka, który ma pewne przekonania i potrafi je bez względu na skutki wyznawać czynem. - Józef Pilsudski.

- Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. - Józef Pilsudski.

Opublikowano

Pamietam ,że właśnie na Q mi się bardzo źle palce zgrywały i wybrałem wtedy V, które mi jako tako odpowiadało na silverze. Ale już na kałachach trzeba mieć o wiele szybkie refleksy, jeszcze raz zerkne dzisiaj na to Q może mi bedzie odpowiadało.

+Dodam śmieszną nowinke

O wiele lepiej mi się strzela z bardzo szybką reakcja i zmianą broni niż jak pasza granie po prostu celniejszymi strzałami bez szybkiej zmiany broni. To jest bardzo ciezkie do wycwiczenia. Tyle ,że pasza gra AWKą moge to nazwać bardziej defensywnie i na odległości a taki KennyS na średnie i bliskie odległości rozwala właśnie z szybka zmiana broni.  ^_^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...