Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Steam] Kradzież konta

rewoxpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam 

kilka dni temu na steam moje konto zostalo skradzione

w temacie napisalem ze chodzi o krazdzierz konta na cs:go

czy jezeli podam cd-key np. do Dead island ( ta gra tez jest na tym koncie )

to czy ten cd-key moze byc , bo cs:go kupilem na fabrykakluczy i nie mam 

pudelka.

Opublikowano

Ty sie dobrze czujesz ? 

Teraz jedyna opcja jaka Ci została, błagać support i podać wszystkie informacje, screeny z kradzieży i czekać koło 2/3 miesiąca na ich odpowiedź.

I wejdz na swój e-mail na którym było twoje konto steam. Dostałeś na 100% wiadomość ,że ktoś się zalogował z innego IP komputera i masz w tej wiadomości 2 opcje, lock account, send message to support. Kliknij ta pierwszą opcje, zablokuj to swoje konto (i złodziej sobie nie pogra w żadne gry). I jak dobrze sie wytłumaczysz jak wyzej mówiłem na supporcie to Ci je zwrócą i odblokują.

Tylko napisz do supportu jak człowiek cywilizowany a nie jak typowe dziecko 10 letnie, tak jak wyzej napisałeś post.

Bardzo ciężko było mi zrozumieć co tam na bełktałeś. Napisz elegancko estetycznie bez błędów ani zbędnego pie*olenia. 

Opublikowano

konto zablokowane , wiadomosc napisana elegancko i estetycznie tylko tu pisalem na szybko ;) mam 3 cd-key'e , tylko wlasnie nie mam pudelka do cs:go

Opublikowano

No to teraz złodziej sobie nie pogra na twoim koncie bo zostało zablokowane. Niestety musisz teraz czekać bardzo długo jak to na steam na odpowiedź.

Nie musisz mieć, napisz im też zeby zobaczyli twoje logi ,że logowałeś się praktycznie zawsze z jednego IP czyli internetu. 

Po mojej sugestii je zablokowałeś (przed chwila) i dotychczas złodziej miał dostęp :)

Opublikowano

Szkoda że wcześniej takich emaili się nie dostawało że ktoś zmienia email/hasło bym odzyskał ze 130zł. ach ten steam.

Jeśli jest taka sytuacja to szybko odpisują max tydzień.

Maksymalnie 5 linii w sygnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...