Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Kassadin vs Rengar

Deerek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam 5102 IP no i nie wiem czy zbierać na Rengara czy kupić Kassadina. No chyba że polecacie inne postacie których ja nie posiadam. Postacie które mam to:

cj4ywz.jpg

tggt51.jpg

Proszę o + i - tych postaci w zależności który polecacie. :)Posty bez nich będą raportowane! 

Opublikowano

Rengar z tej dwójki:

+heal

+slow

+snare

+duży dmg

+manaless

+doskoki

+dobre ganki

+niewidzialność

-brak aoe

Z tych, których nie masz to polecam J4:

+świetne ganki

+shield

+slow

+b. dobra i szybka jungla

+mobilny

+dobry w tf

-ulti trochę przeszkadza naszym sojusznikom czasami

-łatwo uciec z naszego ulta

Opublikowano

­To zależy czym lubisz grać. Jeśli spędzasz więcej czasu na Mid'zie - Kassadin. Jeśli grasz na jungle/top to Rengar.

Postacie zawsze kupuj te które Ci się podobają, nie ma tutaj żadnej specjalnej kolejności wyboru. Bierz te dzięki którym będziesz miał najwięcej fun'u ;)

Opublikowano

­To zależy czym lubisz grać. Jeśli spędzasz więcej czasu na Mid'zie - Kassadin. Jeśli grasz na jungle/top to Rengar.

Postacie zawsze kupuj te które Ci się podobają, nie ma tutaj żadnej specjalnej kolejności wyboru. Bierz te dzięki którym będziesz miał najwięcej fun'u ;)

Właśnie między innymi po to jest ten temat. Wziąłem obydwie postaci którymi chciałbym grać, ale chcę wybrać jedną z nich.

Założyłem temat po to, by się dowiedzieć dzięki której postaci jest więcej funu! ;S

Opublikowano

To ty nie wiesz jaki jest Fun jak rengarem robisz triple Q i adc znika :D

Wiec polecam rengara

+ Nie ma many

+ Heal 

+ Doskok

+ Stun

+ Slow

+ Niewidzialnosc i MS Z ulta i jeszcze doskok 

- Slabe ganki przed 6 (Chyba grałem rengarem 4 miesiące i ciezko mi było zrobic przed 6 ale to tylko moje zdanie)

20141229160810uid1.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...