Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA 4 LCPDFR problem - nie uruchamia się

all_kosz_all

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Po zainstalowaniu LCPDFR 1.0d gdy klikam w grze lewy alt+p brak reakcji ze strony moda.Nie uruchamia się.Dodam iż po naciśnięciu alt+p lub samego p zmienia mi się jakość obrazu z lepszej na gorszą.Oglądałem wiele poradników na ten temat i niestety nic mi nie pomaga.Dodam iż mam system windows 8.1.Pomoże ktoś ? Dam plusika.

Opublikowano

W lewym górnym rogu przy starcie save'a wyskakuje Ci, że w ogóle załadowało moda?

Opublikowano

Save ? możesz powiedzieć o co chodzi ? Tego moda uruchamia się przez jakieś exe czy po prostu po zainstalowaniu w grze klikam alt+p i ma działać ? A co do save to gdzie to pisze ? gdzieś obok trzeba coś ustawiać ?

Zapytam jeszcze ma być najnowszy patch ? I co ma jeszcze być po instalowane jakieś c++ itp. mógł byś powiedzieć jeżeli wiesz?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie wiem czy dalej masz problem ale może najwyzej innym sie przyda.

Przy załadowaniu gry kiedy już masz obraz w mieszkaniu w lewym górnym rogu powinno wyskoczyć okienko, które informuje czy mod sie załadował. Jeśli nie wyskoczy to znaczy, że źle go wgrałeś (jesli to jest EFLC to upewnij sie, że wgrałeś tam gdzie powinieneś bo mi sie pomechlało wszystko i wgyrwałem do zwykłej IV, a dla utrudnienia tam też pojawiły sie foldery z EFLC)

Do tego moda wymagany jest najnowszy framework i chyba ale nie jestem pewien (zresztą na stronie moda jest napisane) wymagany jest najnowszy patch.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...