Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję pomocnika na serwer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, poszukuję ogarniętego drobnego pomocnika, który ma sporą ilość pomysłów i trochę czasu.Serwer Medium 200 lvl (source) nastawiony na dużo nowości, postawiony na VPS (za wszystko ja sponsoruje :) ).Wymagam +16, komunikator TS3.Kontakt na priv.

86609055853348996726.png

Opublikowano

Możesz opisać dokładnej Ty tylko sponsujesz czy tez pracujesz od strony technicznej nad serwerem ?

Dokładnie ;)

86609055853348996726.png

Opublikowano

Czyli kogo poszukujesz dokladnie, technika czy pomyslodawcy, bo opisales to strasznie chaotycznie?

Czytaj dokładnie :) Po drugie po co mi 2 technik jak sam ogarniam sprawy serwerowe?

"drobnego pomocnika, który ma sporą ilość pomysłów i trochę czasu"

86609055853348996726.png

Opublikowano

Czytaj dokładnie :) Po drugie po co mi 2 technik jak sam ogarniam sprawy serwerowe?

"drobnego pomocnika, który ma sporą ilość pomysłów i trochę czasu"

No z calym szacunkiem, ale nic o swoich umiejetnosciach nie opisales.. Wspomniales tylko, ze za wszystko Ty placisz, zatem mozna wywnioskowac, ze jestes sponsorem. Nastepnym razem zanim zarzucisz komus "nieumiejetnosc czytania ze zrozumieniem" sam dokladnie przeczytaj co napisales. Pozdrawiam i zycze powodzenia.

Co do samego pomyslodawcy to ludzie tworza juz tak wymyslne rzeczy, ze prawie na 100% to co masz zamiar zrobic znajduje sie juz na innym serwerze, mozesz jedynie to "udoskonalic". Zatem lepiej poszperaj po zagranicznych serwerach i skromnie mowiac POZYCZ sobie ich pomysly i przerob pod wlasne potrzeby. Jeszcze raz powodzenia. :)

Opublikowano

Technik to ma się znać na rzeczy a nie to czy to, pisałem, że szukam pomocnika, a nie technika, pisze, że jest serwer postawiony to trochę polecam mózgowia ruszyć.Przykro mi ale plików serwerowych nie dołączają w hostingach serwerów.Co do doświadczenia to nick+ metin w google nie boli.

Po drugie, nie potrzeba mi osoby o nie wiadomych jakich pomysłach tylko, która ma doświadczenie z gry na serwerach itd. Osobiście nie mam czasu na granie w metina i nie cieszy mnie gra w to,  bo pracuję :)

86609055853348996726.png

Opublikowano

W kazdej swojej wypowiedzi mniej lub bardziej probujesz mnie obrazic, co pokazuje twoj niski poziom nie tyle intelektualny co psychiczny (tak, rewanzuje sie tym samym). Po to dajesz ogloszenie, abym z niego Cie poznal, a nie przeszukiwal google, bo Ci sie tak podoba. Koncze ten spam, nie polecam i czekam na kolejnego hejta.

Opublikowano

W kazdej swojej wypowiedzi mniej lub bardziej probujesz mnie obrazic, co pokazuje twoj niski poziom nie tyle intelektualny co psychiczny (tak, rewanzuje sie tym samym). Po to dajesz ogloszenie, abym z niego Cie poznal, a nie przeszukiwal google, bo Ci sie tak podoba. Koncze ten spam, nie polecam i czekam na kolejnego hejta.

Osoba zainteresowana, konkretnie sama zadba o to, jeśli coś chce więcej a nie będzie bezmyślnie komentować post, gdzie z tego co widzę, w kierunku twojej osoby nic nie wznosi, bo moderatora nie poszukuję :).Jak w przypadku z około już 5 zgłoszeń na priv :) To jest ogłoszenie a nie pole do dyskusji.

86609055853348996726.png

Opublikowano

Osoba zainteresowana, konkretnie sama zadba o to, jeśli coś chce więcej a nie będzie bezmyślnie komentować post, gdzie z tego co widzę, w kierunku twojej osoby nic nie wznosi, bo moderatora nie poszukuję :).Jak w przypadku z około już 5 zgłoszeń na priv :) To jest ogłoszenie a nie pole do dyskusji.

Nie chcę się wepchać do Ciebie na posadę moderatora, chciałem po prostu zrozumieć jakiej konkretnie poszukujesz osoby, aby ewentualnie polecić Ci od siebie osoby, które znam i mają doświadczenie. Jednak po twoich wypowiedziach widzę, że za szybko górę przejmują u Ciebie emocje, więc nie mogę Ci polecić nikogo, bo nie znam osoby o stalowych nerwach, która wytrzymałaby z osobami twojego pokroju. Mogę się mylić, jest to wskazane, ale sam o sobie tworzysz opinię swoimi zdecydowanie zbyt pochopnymi i nieprzemyślanymi odpowiedziami. Tym akcentem już na dobre kończę konwersację z Tobą. Powodzenia oczywiście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...