Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Steam] Blokada konta Steam

jasiekzord

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ostatnio hacker wszedł na moje konto Steam, przestraszyłem się więc zablokowałem moje konto przez e-maila blokada ta powoduje utracenie możliwości dokonywania wymian, użycia rynku Steam, grania w gry multiplayer oraz innych społecznościowych funkcji. Chciałbym zdjąć tę blokadę, napisałem do supportu Steama 10 dni temu lecz do dziś nie odpisują. Napiszę mi ktoś jakiegoś gotowca po angielsku, lub pomoże jak rozwiązać problem.

PS. Niżej daje screena do blokady o której jest mowa, mój Angielski jest słaby więc jeśli komuś chciałoby się go napisać byłbym bardzo wdzięczny ;).

post-1347383-0-54101000-1424715575.png

Opublikowano

Dear Steam Support. Some days ago somebody just hacked by steam account. I saw someone was on my account so i instantly blocked my account because i wonted lose any of my items, or destroy my multiplayer stats or remove my friends. When i want to unblock my account i see a information i need to contact with you (steam support) so im doing it now. Can you please unlock my account? Thanks.

nie jest jakies profesjonalne ale powinno chyba dac rade :P

Licze na like xD

Jesli chcesz bym zobaczyl co piszesz/odpowiadasz mi napisz na początku posta @DangoPL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...