-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
Michoł3
Michoł3
Mam problemik włączam komputer normalnie (tylko klikam włącznik) i windows się ładuje ale nie działa poprawnie np. pasek ładowania windowsa jest na 2 monitorach z trzech zamiast na jednym, nie idzie włączyć żadnej gry, co chwila obraz dzieli się w 2/3 monitora na czarno itd. a jak włącze za pośrednictwem uefi (klikam delete) i nie zmieniając żadnych ustawień dam zapisz ustawienia uruchamia się windows i jest wszystko cacy. ^_^ Wie ktoś co ja znowu zepsułem? Na pewno nie wirusy i oprogramowanie od razu mówie. Jakby się system nie do końca ładował albo tak na szybku byle by tapeta była a jak się włączy przez uefi to tak porządnie się załaduję. Może to być wina kombinowania z oc (nie przekraczałem dopuszczalnych norm.) proc fx-6300 mobo 970asrock extreme 4 i chłodzonko Corsair H60 aktualne ustawienia 4,3ghz proc i voltage 1,400V,cpu north bridge 2200mhz i voltage 1.2650V na 2400mhz nie za bardzo chciało mi wejść ale może po prostu. Chciałbym sobie na tym chłodzeniu wycisnąć 4.6ghz okolo w tym też trochę pomocy potrzebuję.
Maksymalnie 5 linii w sygnie.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.