Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowa Mapa - Bez Nazwy ~ Od Dębowej Tarczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czołem.

Wrzucam wam mapkę dosyć starą, wykonaną jakiś czas temu, mi już nie służy.

Być może komuś się przyda

Mapa:

(Nagrana w czasie gdy dopiero zacząłem brać się za nagrywanie map, więc  ... :D )

DL:

http://www18.zippyshare.com/v/jJatsrqv/file.html

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/a3f2d93897f697286942e91c2b702b1d5375998d3480d6fa3a4bccc3579e08f0/analysis/1424713165/

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Świetna mapka. A filmik, po prostu cud, miód i malinki! :)

Super muzyczka, tak Hobbitem mi tu zalatuje. :)

10/10

Opublikowano

Jedna z najlepszych mapek, która kiedykolwiek powstała. Wszystko do siebie pasuje, tekstury do terenu, obiekty do tekstur. Kolorystycznie też dobrze.

@

Mam taki pomysł, może zacząłbyś robić mapy na wzór map z innych/innego typu gier (np. otwarte mapy z battlefielda 3 by fajnie wyglądały, lub wycinek mapy z GTA, fajne by to było :D )?

Opublikowano

Nie no pod królestwo to ona się nie nadaje zdecydowanie :P

Królestwa masz tu tylko 2 w 1 .

http://www.mpcforum.pl/topic/1371187-2-nowa-mapa-kr%C3%B3lestwa-2in1-by-daimao/

No też widziałem. Elegancka mapka jak każda wasza wstawka ;) Super się to wszystko komponuje. Drzewa / Krzaczki. Fajnie fajnie :)

Opublikowano

Jedna z najlepszych mapek, która kiedykolwiek powstała. Wszystko do siebie pasuje, tekstury do terenu, obiekty do tekstur. Kolorystycznie też dobrze.

@Thorin

Mam taki pomysł, może zacząłbyś robić mapy na wzór map z innych/innego typu gier (np. otwarte mapy z battlefielda 3 by fajnie wyglądały, lub wycinek mapy z GTA, fajne by to było :D )?

Jeśli chcesz zagrać w inną grę to masz skyforge,Tera,AioN,ArcheAge itd.. :P Coś w stylu MMORPG.

Niebawem Gta V na PC :P

Metin to po prostu metin :D Można go jakoś polepszyć by każdy serwer miał coś w sobie nowego ale bez przesady :)

Ciesze się, że mapa Ci się spodobała.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Najpierw siedzicie nad mapa pare ladnych dni a poznij ja udosepniacie? Strzelacie se k***a w kostke... Trzeba byc przyjebanym zeby za darmo udostepniac cos nad czym sie pracowalo troche czasu....

Ladna ale...

Opublikowano

Najpierw siedzicie nad mapa pare ladnych dni a poznij ja udosepniacie? Strzelacie se k***a w kostke... Trzeba byc przyjebanym zeby za darmo udostepniac cos nad czym sie pracowalo troche czasu....

Ladna ale...

Nie są nam one po prostu już potrzebne.

A ktoś po prostu używa tych map wbrew naszych próśb dla nas nie problem zrobić nową mapę ale satysfakcji nie damy osobie, która sobie bezczelnie wypakuje z naszego klienta mapy.. Bez naszej zgody, a jestem pewien, że do tego by doszło.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

­mapa 3x3 ?

Polecasz pod zuo czy coś w ten deseń ?

01253622875045164679.jpg

Uwaga na bandziorów z internetu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmacniać swoje szeregi.

Opublikowano

Mapka bardzo fajna pod ZUO, lub jakiś rodzaj eventu, dałem lajka bo tak ta wiadomość mi kazała "A tak wgl. to lajka dałeś w temacie ?" ;-; Ok, ok masz tego lajka! Niech będzie, ale teraz mam pytanie, bo mapka pinkna ale.. Czy do clienta coś trzeba wrzucić czy tylko do FTP bo już nie pamiętam czy do map trzeba było wrzucać coś do clienta xD

image.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...