Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Akali vs Katarina

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kto gra Akali po nerfie? Przecież to gówno,tak samo jak Kata po nerfie xD
Ale Kata lepsza.
^prosze nie pisać mi jak bardzo oracie w brązach,bo mnie low dywizje nie obchodzą xD

Pomocnik
Opublikowano

Kata cisnie sama teamfighty, Akali rozwala teamfighty wolniej, lecz jest mocniejsza 1 vs 1. Jak na moje oko lepsza jest Akali ;) Akali dasz radę rozwalić Katę bez problemu. Do obydwóch championów najlepszym skryptem jest xSaliceReligionAIO :)

Opublikowano

Kata cisnie sama teamfighty, Akali rozwala teamfighty wolniej, lecz jest mocniejsza 1 vs 1. Jak na moje oko lepsza jest Akali ;) Akali dasz radę rozwalić Katę bez problemu. Do obydwóch championów najlepszym skryptem jest xSaliceReligionAIO :)

Bo nie umiecie na nią grać kupisz pinka na jej w i po akali a akali bez feeda to lipa :c kup swain'a kozacki champion i diana (d-diana) tez op po 6 lvlu 

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Opublikowano

Kupiłem akali, zagrałem nią 2 razy z czego raz miałem przyjemność grać przeciwko katarinie delikatnie mówiąc klepała mnie jak chciała przy okazji pizdnęła 2 penty. Pierwszy raz nią grałem więc szału nie było. Przy ogarnięciu postaci są jakieś szanse na miłą grę

Opublikowano

Dziwne, kata do 6 tylko obija leciutko q>e>w>aa ... potem dopiero moze sie o cos pokusic z ultem, a bez ulta dopiero w late cos robi na papiery... lekkie cc i kata pada, akali lepszy escape i mozna nia lepsze playsy ugrac ... ale zed most op assasin, lee takze op ale slabszy burst

Moje posty:  100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000 1100 1200 1300 1400 1500 1600 1700 1800 1900 2000

Opublikowano

Napisałem, że to była raptem moja druga gra nią a wiadomo, że żeby ogarniać daną postacią trzeba nią najpierw rozegrać parę rund. Chyba, że koleś od katy latał odpalony czego akurat bym się spodziewał. Kupię ją za jakiś czas i pobawię się troche z L#

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...