Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 pl kamer kilka pytań

Mat41x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam parę pytań co do kamera na pl. 

Zacząłem grać na pl ale bez pelerynek to na prawdę lipa :D więc postanowiłem sobie pobrać kamer moda i grać na mobberze i teraz moje pytanie czy jak będę grał na tym kamerze i używał mobbera to dostane bana? Wyczytałem gdzieś że teraz niby system te bany nadaje jak coś wykryją ale czy taki sam mobber jest wykrywalny? Jeśli tak to jak to ominąć żeby tego bana nie dostać :P. Z góry dzięki :D

Opublikowano

Kamer mod zostawia coś po sobie hmm jakby to powiedzieć , samo to że tam siedzisz zapisuję się w logach i już jesteś pod nadzorem administracji na pl'u :P 

A co do ominięcia to raczej nie ma szans bo mod zostawia to po sobie oraz co chwile jeżdżą jakieś sprzedawczyki i piszą do gm'a '' elo tu expi exp bot '' ;) 

ilidian2p_wnreqaq.png

Opublikowano

Powiem Ci że ostatnio pograłem chwilę na PLu na kamerze surą 69lv i nic..

Co do Tematu to grać możesz z Modem ale używaj z głową, jeżeli GM się zaloguje do gry natychmiast wyłącz.

Pograj teraz i daj znać jak poszło, pewnie grałeś przed Aktualizacją czwartkową.

ale jestem ciekaw zdania ludzi którzy jeszcze po za Kamerem przetestowali.

Witam mam parę pytań co do kamera na pl. 

Zacząłem grać na pl ale bez pelerynek to na prawdę lipa :D więc postanowiłem sobie pobrać kamer moda i grać na mobberze i teraz moje pytanie czy jak będę grał na tym kamerze i używał mobbera to dostane bana? Wyczytałem gdzieś że teraz niby system te bany nadaje jak coś wykryją ale czy taki sam mobber jest wykrywalny? Jeśli tak to jak to ominąć żeby tego bana nie dostać :P. Z góry dzięki :D

Kamer napisał:

Aktualnie radze nie korzystać na głównych kontach, można dostać bana, nie używać speed hacka(chodzenia, ataku, niewidoczny atak).

a więc używanie Mobber Hacka nie dostaniesz bana, rozmawiałem z nim przez GG długo testował i za każdym razem jak Użył wyżej wymienionych opcji w modzie dostawał bana, 

a więc nie używać Speed Chodzenia ataku i niewidzialnego ataku. :)

Opublikowano

xXx ANARKI xXx 

A jak to wygląda z waithackiem z jego stronki i blokowaniem mobków?

Z WH używasz na własną odpowiedzialność,GM czesto są na trybie inv-niewidoczni  jak cię zauważą,że latasz na wh to ban  

/niereg. sygna

Opublikowano

Z WH używasz na własną odpowiedzialność,GM czesto są na trybie inv-niewidoczni  jak cię zauważą,że latasz na wh to ban  

Tryb Inv idzie wykryć też z kamera każąć pokazać nick GM'a gdy jest w pobliżu :)

Opublikowano

Tryb Inv idzie wykryć też z kamera każąć pokazać nick GM'a gdy jest w pobliżu :)

czy ty mnie słuchasz ?  pisałem,ze jak sa na Inv to nie wykryje.To ci może wykryć jak są widoczni

/niereg. sygna

Opublikowano

czy ty mnie słuchasz ?  pisałem,ze jak sa na Inv to nie wykryje.To ci może wykryć jak są widoczni

A ja Ci mowie że wykrywa jeżeli GM'a nie widać a jest w pobliżu :). Postaw sobie bota na rudy w świątyni to bardzo szybko się o tym przekonasz :*

Opublikowano

xXx ANARKI xXx 

A jak to wygląda z waithackiem z jego stronki i blokowaniem mobków??

wh i nieodpychanie działa.

jedynie SH i niewidoczny atak lepiej nie używać, ale od 3 dni widzę jak 30lv latają na sh po m1.

raczej takie osoby nie mają mt2bob wiec może SH i cała reszta już działa bez problemu.

jak gm jest Inv to na modzie i tak wykryje że jest, sam to sprawdzałem w m1.

Opublikowano

wh i nieodpychanie działa.

jedynie SH i niewidoczny atak lepiej nie używać, ale od 3 dni widzę jak 30lv latają na sh po m1.

raczej takie osoby nie mają mt2bob wiec może SH i cała reszta już działa bez problemu.

jak gm jest Inv to na modzie i tak wykryje że jest, sam to sprawdzałem w m1.

Ale trzeba koniecznie wpisac nick gm'a?

/niereg. sygna

Opublikowano

Nie, w modzie masz znaczek GM odpalasz go i tyle, tylko w ustawieniach w modzie musiszy wybrać opcje SHowName zamiast Quit. i tyle z tego, nazwa pokaże ci sie w prawy rogu na dole.

Opublikowano

Update 01.03.2015

new2.gifAktualizacja wygaśnięcia moda.

No to chyba Kamer zakończył działalność :)

# A nie :O Jednak działa ;)

zakończył.To jest ostatnie wydanie Kamera

/niereg. sygna

Opublikowano

Ja ostatnio (jakieś 2 tygodnie temu) stworzyłem nowe  konto i od początku grałem na modzie. Używałem Speed Hacka,niewidzialnego ataku i nic. potem na noc ustawiłem Expbota w m1 na SH,MH itd i do teraz mam konto. Więc albo trzeba używać z głową,albo lecieć na farcie. ;)

Nie

Opublikowano

Ja ostatnio (jakieś 2 tygodnie temu) stworzyłem nowe  konto i od początku grałem na modzie. Używałem Speed Hacka,niewidzialnego ataku i nic. potem na noc ustawiłem Expbota w m1 na SH,MH itd i do teraz mam konto. Więc albo trzeba używać z głową,albo lecieć na farcie. ;)

mozesz uzywac sh,niewidzialny atak itd.Tylko ,ze wzmocnili zabezpieczenia i jak ciagle bd tak latał to wyrwiesz bana.Trzeba to robić umiejętnie

[/size]alelaska[/size]

A jest to gdzieś oficjalnie powiedziane :)??[/size]

wypowiedź kamera.Starają się zavezpieczyć metka.I staje się wykrywalny.I na ten czas są bez sensu aktualizacje wykrywalnego moda

/niereg. sygna

Opublikowano

Ja
Cześć, mam pytanie o aktualizajcie Moda, co oznacza "
Aktualizacja wygaśnięcia moda." czy to juz ostanie wydanie ?
13:25
Қʌʍeʀ
nie dzialal mod, wyszla aktualizacja
ktora to naprawia

a więc rozumując : aktualizacje moda nie będą do momentu aż Kamer znajdzie obejście które pozwoli na poprawne działanie Moda na globalu.

oraz client nie bedzie aktualizował za każdym razem gdy zostanie zainstalowany mod.

Opublikowano

Ja
Cześć, mam pytanie o aktualizajcie Moda, co oznacza "
Aktualizacja wygaśnięcia moda." czy to juz ostanie wydanie ?
13:25
Қʌʍeʀ
nie dzialal mod, wyszla aktualizacja
ktora to naprawia
a więc rozumując : aktualizacje moda nie będą do momentu aż Kamer znajdzie obejście które pozwoli na poprawne działanie Moda na globalu.

oraz client nie bedzie aktualizował za każdym razem gdy zostanie zainstalowany mod.

client musi być aktualizowany bo jest hS i tego nie da się obejsc po wrzucie moda,gdyby nie bylo hs to wtedy tak serwer by moglbyc nieaktualizowany,a wraz z nową aktualizacja metka musi być nowa moda.Strasznie się zabezpieczyli.I co raz nowsze aktualizacje hs poprawiaja błedy gry i blokowanie niektorych funki cheatow lub ban z automatu za wykrycie.Tak samo jest z fishbotem 4h łowisz i ban z automatu,jak nie bylo hs to mozna bylo lowic 24h

/niereg. sygna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...