Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

8.8 cm, 1k złotka etc - Kod z Intela

kYRA.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mój kolega właśnie zamówił sobie procka z intela i jak wiadomo jest tam kod na jagodę 8.8 cm + 7d premium i inne rzeczy.
Pytanie moje brzmi czy te kody są jeszcze ważne czy wygasły już?

Opublikowano

Sprawdziłem, sprzęt z kodami był sprzedawany do grudnia, a kody działają do kwietnia.

Opublikowano

Ludzie pls, wprowadzili juz to jakis czas temu... za kody bonusowe sa kredyty TYLKO za zakupy w sklepie wg dostaje sie rekompensaty w goldzie.

Opublikowano

Kurna co tydzień to pytanie się pojawia i co tydzień widzę bzdury : "wydaje mi się, że już wygasły", "rekompensata w srebrze" itp...

Zapamiętajcie sobie raz na zawsze. KODY DZIAŁAJĄ DO 31.03 I REKOMPENSATA JEST W ZŁOCIE (bo były wygenerowane przed zmianą rekompensaty) I MOŻNA UŻYĆ 4 KODY!!!

Opublikowano

Kurna co tydzień to pytanie się pojawia i co tydzień widzę bzdury : "wydaje mi się, że już wygasły", "rekompensata w srebrze" itp...

Zapamiętajcie sobie raz na zawsze. KODY DZIAŁAJĄ DO 31.03 I REKOMPENSATA JEST W ZŁOCIE (bo były wygenerowane przed zmianą rekompensaty) I MOŻNA UŻYĆ 4 KODY!!!

Przeciez byla zmiana ze za kody dostaje sie srebro, jak sie przed tym wygenerowalo wczesniej to bedzie gold? Watpie, ale nie testowalem.

Opublikowano

Słuchajcie a jak dzisiaj zamówiłem laptopa z procesorem Intel Core i5-4210U to też do niego będzie dołączony ten kod? tak pytam z ciekawości, żeby wiedzieć czy się go spodziewać, czy raczej nie :)

Opublikowano

Słuchajcie a jak dzisiaj zamówiłem laptopa z procesorem Intel Core i5-4210U to też do niego będzie dołączony ten kod? tak pytam z ciekawości, żeby wiedzieć czy się go spodziewać, czy raczej nie :)

nie

Age is just a number :)

Opublikowano

Pewnie i tak musiałbyś ostro oj**ć pracowników bo oni sobie te kody przywłaszczają :D Ale do tego procka nie ma. Co do rekompenstat: gold za kody bonusowe wygenerowane nawet po zmianie. przynajmniej za jagode... Kody obecnie są ważne (obecne) do jak ktoś wcześniej powiedział - 31.03 ale nie długo wyjdzie kolejna partia z kodami ważnymi jeszcze dłużej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...