Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy gracz - parę wskazówek

Ślywaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Przeniosłem się do gry S.K.I.L.L 2 z War Rock'a. Otóż chciałbym żeby ktoś mógł mi wytłumaczyć:

- gdzie grać żeby leciał exp fajnie

- jak zarabiać SP

Chciałbym się też dowiedzieć gdzie grać żeby np coś dostać. Chodzi o to, że słyszałem, o tym, że grając chyba HERO po iluś tam rundach coś się dostaję. Prosiłbym o wypisanie co i jak wszystkich takich "darmówek" :)

Pozdrawiam

PS Jak ktoś ma jakieś ciekawe wskazówki przydatne dla nowego gracza to proszę o napisanie w odpowiedzi ^^

"Za te wszystkie wybryki teraz najmocniej żałuje

powiem tylko przepraszam , bo tylko tyle umiem"

Opublikowano

Cześć

Przeniosłem się do gry S.K.I.L.L 2 z War Rock'a. Otóż chciałbym żeby ktoś mógł mi wytłumaczyć:

- gdzie grać żeby leciał exp fajnie

- jak zarabiać SP

Chciałbym się też dowiedzieć gdzie grać żeby np coś dostać. Chodzi o to, że słyszałem, o tym, że grając chyba HERO po iluś tam rundach coś się dostaję. Prosiłbym o wypisanie co i jak wszystkich takich "darmówek" :)

Exp leci najlepiej na trybach Blasting i Seizure tak samo i sp najszybciej na tym wbijesz(%SP leci w zaleznosci jak dlugo trwala gra)

Tak na HERO po wygranym meczu masz do wyboru 1 z 3 prezentow, moze poleciec cos naprawdę dobrego lub coś bez użytecznego. Możesz jeszcze grać tryb survival z niego otrzymujesz kapsułki na tomahowk-a(jakoś tak)

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

Opublikowano

Jest gdzieś opisany ten tryb survival? Chodzi mi o to po ilu nie wiem np rundach można dostać tą kapsułkę?

Opublikowano

10 rund i otrzymujesz 1 kapsułkę dalej nie pamiętam ale chyba na 20=2, 25=3, 30=5

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

Opublikowano

Niestrzelaj full auto tylko po 2-3 kule, no chyba że grasz SG lub K2 tam to full auto też coś ugrasz. :)

Opublikowano

Polecam autosniperke 10 strzałową, nikt jej prawie nie używa, ja tam zawsze jak kupie to w Full ammo, i jak magazynek 50 to taka kosa I top1 w tabelii.

APT_STEAM_GIF.gif?t=1562686070

Opublikowano

Dzieki wielkie. Like poleciał dla każdego. Póki co mam 18 poziom i naprawde gra mi się podoba coraz bardziej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...