Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd podczas instalacji lola

mocnny123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dziś chciałem zainstalować lola no i pobrałem instalke z strony lola i gdy włączam wyskakuje mi taki błąd, wrazie czego mam Directx 11 net framework 4.5 post-1088883-0-75403900-1424709952_thumb.png

Opublikowano

Hmmm, masz zainstalowanego Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable?

Zrób screena, co tam posiadasz... Panel sterowania -> Programy -> Programy i funkcje

mO9ugOt.png

Opublikowano

Błąd Ci wyskakuje, gdy instalujesz League of Legends, przynajmniej tak na screenie widać, który zamieściłeś w tym temacie.

Zainstaluj Microsoft Visual C++ (z każdego 'rocznika'), chyba, że masz lekki "syf" na komputerze, to proponuję zrobić format partycji, na której jest Windows i zainstalowanie ponownie wszystkich MVC++.

Ale! Najpierw sprawdź -> start -> wpisz: Windows update i spróbuj aktualizować Windowsa, może samo Ci pobierze.

Opublikowano

Brakuje ci MVC z 2005 roku :)

Instalacja tego naprawi twój błąd.

Tak myślałam, bo coś mało tych MVC miałeś :p W każdym razie dobrze, że problem rozwiązany :)

Opublikowano

ale jak chce ręcznie zainstalować Microsoft Visual C++ 2005 to ten sam błąd wyskakuje

Twoje jądro systemu nie jest kompatybilne z MVC.

Kilka rozwiązań:

1. Emulacja MVC jako VPN

2. Zmiana systemu windows

3. Ręczna instalacja

sygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...