Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Iphone 5s w t-mobile

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od razu mówię, że nie wiem czy dobry dział ;d

Witam. Aktualnie jestem w plusie i brak telefonów, i ceny mnie odrzucają. Obczaiłem sobie iphone 5s w t-mobile i teraz kilka pytań. 

1) Wybierając iphone 5s i najmniejszy abonament czyli 50zł  napisane jest "jednorazowo 1899zł. Czy mam przez to rozumieć, że przy kupnie mam zapłacić 1899zł za telefon i opłacać abonament ? Jeżeli tak, to jest to bardzo bez sensu, bo za tyle mogę kupić nowy telefon :v Chyba, że źle myślę

2)jakie są bonusy przy przenoszeniu z plusa do t-mobile ?

Opublikowano

1) Wybierając iphone 5s i najmniejszy abonament czyli 50zł  napisane jest "jednorazowo 1899zł. Czy mam przez to rozumieć, że przy kupnie mam zapłacić 1899zł za telefon i opłacać abonament ? Jeżeli tak, to jest to bardzo bez sensu, bo za tyle mogę kupić nowy telefon :v Chyba, że źle myślę

Dobrze myślisz. Jednorazowa opłata + abonament.

2)jakie są bonusy przy przenoszeniu z plusa do t-mobile ?

Zapytaj przyszłego operatora.

Osobiście, na twoim miejscu kupiłbym telefon na raty - opłaca się 100x bardziej niż branie abonamentu, a pakiety sobie możesz dokupować zawsze. 

Do tego masz szerszy wachlarz wyboru, bo na raty dostępny jest każdy smartfon. :) Jak już podejmiesz decyzje, to podaj budżet - chyba że interesuje Cie tylko iOS. 

lownfast

Opublikowano

Hmm. Za telefon wart 1,9tys dopłacać,a potem jeszcze abonament płacić to trochę bez sensu. Więc pozostaje kupić telefon ze sklepu albo coś takiego. Interesuje mnie iOS i Windows Phone. Android jest słaby. Cena to do 1,5tys max.

Opublikowano

Hmm. Za telefon wart 1,9tys dopłacać,a potem jeszcze abonament płacić to trochę bez sensu. Więc pozostaje kupić telefon ze sklepu albo coś takiego. Interesuje mnie iOS i Windows Phone. Android jest słaby. Cena to do 1,5tys max.

To spokojnie znajdziesz iPhona 5 w tej cenie, tylko musisz uważać na oszustów i na refuby

zy95qg.png

Opublikowano

z WP za bardzo nie pomogę. Co do iOS'a nie opłaca się inwestować w 5. Poszukaj 5s używki z gwarancją 

lownfast

Opublikowano

z WP za bardzo nie pomogę. Co do iOS'a nie opłaca się inwestować w 5. Poszukaj 5s używki z gwarancją 

Widzę ze nigdy nie miałeś iPhona.

Za 1500zł nie znajdzie żadnych używek 5s, chyba że z simlockiem na zagraniczną sieć, albo kradzione.

w iPhona 5 oczywiście się opłaca nadal inwestować.

zy95qg.png

Opublikowano

Za 1500zł nie znajdzie żadnych używek 5s, chyba że z simlockiem na zagraniczną sieć, albo kradzione.

ale Ty jesteś głupi, za te bzdury powinieneś dostać instabana. 

Używki 5s to koszt 1400-1700zł z paragonem (co świadczy o braku kradzieży) i z polskiej dystrybucji bez simlock'a. Wystarczy przejrzeć internet. 

W iPhone 5 się nie opłaca inwestować tak samo jak w 5c bo są słabsze, zdecydowanie. 

lownfast

Opublikowano

ale Ty jesteś głupi, za te bzdury powinieneś dostać instabana. 

Używki 5s to koszt 1400-1700zł z paragonem (co świadczy o braku kradzieży) i z polskiej dystrybucji bez simlock'a. Wystarczy przejrzeć internet. 

W iPhone 5 się nie opłaca inwestować tak samo jak w 5c bo są słabsze, zdecydowanie. 

Gówno się znasz, przynajmniej na Apple, przykro mi.

On chcę do 1500zł i nie ma żadnego dobrego iPhona 5s w tej cenie, który pochodziłby od prywatnej osoby.

iPhone 5  i 5c są słabsze od 5s, ale nadal to są dobre telefony, jedne z najlepszych w tej półce cenowej.

zy95qg.png

Opublikowano

Gówno się znasz, przynajmniej na Apple, przykro mi.

On chcę do 1500zł i nie ma żadnego dobrego iPhona 5s w tej cenie, który pochodziłby od prywatnej osoby.

iPhone 5  i 5c są słabsze od 5s, ale nadal to są dobre telefony, jedne z najlepszych w tej półce cenowej.

Kurcze, koleś. Nie rób z siebie idioty. Każdy kolejny post jest głupszy od poprzedniego. Raz, że wzrost wpływa na komfort użytkowania telefonu, dwa, że polecasz w budżecie 600zł GALAXY S2 (WTF?) co jest zupełną żenadą, a teraz kłócisz się ze mną że iPhone 5s (używany) z papierami, z europejskiej dystrybucji (bo nie musi być wcale prosto z polski) paragonem, nie kradziony niby nie istnieje? Facet, zastanów się nad sobą, to normalna cena za używkę a to że Ty masz jakieś chore stereotypowe podejście bo kilku debili twojego pokroju wystawia taki smartfon to nie znaczy że każdy wystawia kradzionego z simlockiem. 

lownfast

Opublikowano

Kurcze, koleś. Nie rób z siebie idioty. Każdy kolejny post jest głupszy od poprzedniego. Raz, że wzrost wpływa na komfort użytkowania telefonu, dwa, że polecasz w budżecie 600zł GALAXY S2 (WTF?) co jest zupełną żenadą, a teraz kłócisz się ze mną że iPhone 5s (używany) z papierami, z europejskiej dystrybucji (bo nie musi być wcale prosto z polski) paragonem, nie kradziony niby nie istnieje? Facet, zastanów się nad sobą, to normalna cena za używkę a to że Ty masz jakieś chore stereotypowe podejście bo kilku debili twojego pokroju wystawia taki smartfon to nie znaczy że każdy wystawia kradzionego z simlockiem. 

Weź wyjdź, tak jak powiedziałem nie znasz się na telefonach. Ile Ty masz lat? 15 czy 16?

Ja swoje w temacie powiedziałem. 

zy95qg.png

Opublikowano

I mówi mi to osoba, która pisze takie bzdury i ani razu nic nie wniosła do tematu co w choć małym stopniu było by dobrą radą. Teraz przejrzyj olx i płacz, że nie miales racji. Chyba ze jesteś zwykłym lajkoniem i nie zauważysz ofert wartych uwagii.

lownfast

Opublikowano

Zgadza się, te oferty nie są warte uwagi.

I co to za nowe słowo ? 'uwagii' ?

Ja mam inne podejście i Ty masz inne. Z tym że TY do każdego posta się przyczepiasz, jakbyś nie miał własnego życia, albo Cię po prostu ktoś gnębi i się wyżywasz.

zy95qg.png

Opublikowano

Panowie, nie zaczynajcie flamewaru, bo to się źle skończy... Poza tym zastosowałem się do postu escaperza - spokojnie znalazłem iPhone 5S z papierami i bez simlocka ( http://olx.pl/i2/oferta/iphone-5s-16gb-idealny-bez-simlocka-warto-CID99-ID93Jsr.html#:eca7b6ed9b) w tej cenie. Więc nie rozumiem w czym mamy problem.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Nie mam własnego życia bo lezalem i ogladalem film a powiadomienia mi na tapatalk przychodziły? BTW, przecież pisalem żebyś sprawdził właśnie olx. Przykro mi, ze twoje argumenty są inwalidą.

lownfast

Opublikowano

Także uważam że lepiej już kupić 5s niż 5 :)

Warto dopłacić.

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

Czytając trochę, oglądając no i z recenzji znajomych bardzo dobry smartfon. Zresztą, trudno się dziwić. S800, duży i piękny wyświetlacz no i do tego WP który wykorzysta podzespoły i jednocześnie ich nie obciąży ;) 

lownfast

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...