Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki typ serwera?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesć wszytkim.

Mam do was pytanie Jaki typ serwera polecacie zrobić? teraz posiadam Sv+Gildie+działki i kilka dni temu grało z 10 osób a teraz wogule nie wiem czemu .

Może typ skyblock? minigame? czy co!? piszcie :D 

Opublikowano

Wg mnie, przydałby się Jail,

Sektor A. kopiesz dirta i gravel, by go sprzedać i przejść do sektoru B. Ew. Mocny Freebuild z działkami :D

Opublikowano

Ja preferuję zrobić porządny tryb serwerowy SkyBlock, ponieważ teraz jest mało tworzonych takich dobrych trybów, a tryb Survival sobie odpuść.

Nie dziw się kolego, że teraz gracze uciekają z serwerów Survival. Jest ich masa tworzonych i są okropnie już znudzone, co dla niektórych. Jeszcze wrócę co do tego serwera SkyBlock, to jeżeli zrobisz go z ogarniętą i pomocną administracją to na serwer może przyjść duża ilość graczy, tylko trzeba mieć chęci i zainteresowanie. 

Opublikowano

Fakt, mało jest dobrych skyblocków. Ja osobiście lubię właśnie typowe, normalne skyblocki, bez jakiś wielkich rzeczy, ale żeby była dobra ekonomia, bo to najważniejsze.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Ja np nie lubie skyblocków gdzie są jakieś mob areny, czy jakieś kopalnie, itp. Skyblock to survival tylko że w powietrzu, wiec niech takim zostanie, a co najwyżej ułatwieniem może być zdobycie czegoś w sklepie, ale tutaj już trzeba by było natrudzić się przy zarobku. Taki skyblock mi się podoba.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Kolega pisze na temat skyblocka. Owszem, jest ich mało, ale brałeś pod uwagę serwer jail? ile jest takich porządnych serverów w polsce? 1 może? jak poszukasz kilka h na necie to znajdziesz jakiś "lepszy".Może. Jestem w trakcie tworzenia mapy serwera, gdzie bendzie można grać na wszystkich trybach. Począwszy od milionowego suvival, gdzie spodkasz go wszędzie, a skońszywszy na min na jail :) Pozdrawiam. Andrzej_PL.

Opublikowano

Kolega pisze na temat skyblocka. Owszem, jest ich mało, ale brałeś pod uwagę serwer jail? ile jest takich porządnych serverów w polsce? 1 może? jak poszukasz kilka h na necie to znajdziesz jakiś "lepszy".Może. Jestem w trakcie tworzenia mapy serwera, gdzie bendzie można grać na wszystkich trybach. Począwszy od milionowego suvival, gdzie spodkasz go wszędzie, a skońszywszy na min na jail :) Pozdrawiam. Andrzej_PL.

Mowa o mnie? To jak już to koleżanka..

Trzeba przyznać, że i jaili i skyblocków jest mało, takich dobrych. Aczkolwiek z jailami dobrymi częściej się spotykam niż z serwerami skyblock :p

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Mowa o mnie? To jak już to koleżanka..

Trzeba przyznać, że i jaili i skyblocków jest mało, takich dobrych. Aczkolwiek z jailami dobrymi częściej się spotykam niż z serwerami skyblock :P

No tak... Przepraszam. Pomyliłem się :) lecz myślę że niebawem rozkręci się pewien serwer :P niedługo wstawimy wraz z ekipą faze BETA na mpcforum naszego serwera. Myślę, że bendzie na co popatrzeć  ;)

Opublikowano

?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...