Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

dewizje

KerixLoL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chyba podobnie działają, jak wygrywasz to idziesz w górę.

Mogę się wpierdzielić hehe ?

Grałem rank mam już 2 WIN rankedy i dostałem blokade tak cały czas ta blokada będzie ?.

Trochę irytująca sprawa chcesz sobie pograć a tu zonk.

Gość Majoreq.
Opublikowano

rangi_cs_go.jpg

Po 1. To nie są dywizje. To są rangi.

Po 2. TO NIE DZIAŁA NA ZASADZIE SKILLA! Gdy wygrywasz mecz dostajesz punkty ELO, gdy przegrywasz odejmują ci się. Za gwiazdki MVP również dostaje się punkty. Tak więc jeżeli wygrasz 2:16 to dostajesz dużo punktów, a jeśli 14:16 to mało punktów. Jeśli nadal nie rozumiesz, to poszukaj tematu o punktach ELO w poradnikach.

Opublikowano

Chyba podobnie działają, jak wygrywasz to idziesz w górę.

Mogę się wpierdzielić hehe ?

Grałem rank mam już 2 WIN rankedy i dostałem blokade tak cały czas ta blokada będzie ?.

Trochę irytująca sprawa chcesz sobie pograć a tu zonk.

Nie. Będziesz tak miał do 10 wygranych meczy. Po 10 wygranych meczach dostaniesz range i będziesz mógł grać do bólu :D

Opublikowano

po pierwsz pisze sie dywizje, po drugie tutaj sa rangi, po trzecie jestes slaby, silv 1 to najgorsza ranga, zycze ci powodzenia, nie licza sie jedynie staty, duza role graja wygrane rundy oraz MVP, po za tym mysle ze accuracy oraz hs% tez w jakims sensie wplywa na twoja range poczatkowa... :) 

Opublikowano

po pierwsz pisze sie dywizje, po drugie tutaj sa rangi, po trzecie jestes slaby, silv 1 to najgorsza ranga, zycze ci powodzenia, nie licza sie jedynie staty, duza role graja wygrane rundy oraz MVP, po za tym mysle ze accuracy oraz hs% tez w jakims sensie wplywa na twoja range poczatkowa... :)

Chaotycznie napisane, trochę od Sasa do lasa, ale w sumie opisuje sytuację całkiem nieźle choć po wierzchu i po łebkach do 1 osoby pisałeś?

Opublikowano

Zazwyczaj za rok dopiero wyjdziesz z silvera, jak naku*wiałeś dużo w lola bo twój mózg jest w tym momencie totalnie zidiociały.

Ja nie grałem w lola zrobiłem w 1 miesiąc coś niesamowitego Silver Elite Master > Mistrzowski Elitarny Obrońca (2x AK47)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...