Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kod podczas rozgrywki ?!

CΘŊVİCΣ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam pytanie. Co oznacza kod kiedy podczas rozgrywki zatrzymujemy grę i wyświetla się on ??? Składa się z niepasujących do siebie liczb i liter.

"Na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych. Są ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani" ~Słoń

Jeśli pomogłem daj button_lubie.gif to nie kosztuje, a motywuje.

Opublikowano

To jest "kod" twojej rozgrywki - seed.

Są tam zapisane itemy i układ pomieszczeń. Jeśli dasz komuś swojego seeda, to będzie mógł on dokładnie odtworzyć twoją rozgrywkę lub grając na czyimś seedzie będziesz mieć takie same itemy jak on. ( W większości przypadków )

s2c77Oa.png

Opublikowano

Są tam zapisane itemy i układ pomieszczeń. Jeśli dasz komuś swojego seeda, to będzie mógł on dokładnie odtworzyć twoją rozgrywkę lub grając na czyimś seedzie będziesz mieć takie same itemy jak on. ( W większości przypadków )

A jak przenieść seeda od kogoś do mnie ?

"Na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych. Są ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani" ~Słoń

Opublikowano

W większości przypadków, no chyba że obydwoje macie odblokowane to samo :)

76561198001815076.png
Opublikowano

I tak nic nie odblokuję bo mam "Real platinum god" ;3

Opublikowano

Popisuj sie ze masz go a nie wiedziales do czego seed sluzy ;]

mca.png
Opublikowano

Skoro masz Real Platinum Goda to jak możesz nie wiedzieć do czego służy Seed w grze? -,-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...