Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy będzie reaktywacja BelenuS?

Weeedok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja też grałem, fajny serwer był, 2013-14 rok nikt się za to nie chciał zabrać, 2015 tym bardziej, lecz może jakaś grupa dośw. osób coś temu zaradzi i zrobi serwer;d

Opublikowano

ja grałem na beleniusie ... nie ma zadnego info

01253622875045164679.jpg

Uwaga na bandziorów z internetu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmacniać swoje szeregi.

Opublikowano

Nie spotkasz na żadnym serwerze tego co było kiedyś..

Teraz każdy serwer jaki nie wyjdzie, czy to wyjątkowy wyposażony w ogrom nowości, czy to zwykły.. Bez znaczenia to i tak będzie kolejny nudny serwer..

Grałem na belenusie z rok/dwa lata. :)

ManieK już sie nie zajmuje mt2, bo to on robił Belenusa.

Ps: Można zrobić serwer jak BelenuS bez problemu, ale to i tak nie będzie to co kiedyś, nie te czasy :)

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Nie spotkasz na żadnym serwerze tego co było kiedyś..

Teraz każdy serwer jaki nie wyjdzie, czy to wyjątkowy wyposażony w ogrom nowości, czy to zwykły.. Bez znaczenia to i tak będzie kolejny nudny serwer..

Grałem na belenusie z rok/dwa lata. :)

ManieK już sie nie zajmuje mt2, bo to on robił Belenusa.

Ps: Można zrobić serwer jak BelenuS bez problemu, ale to i tak nie będzie to co kiedyś, nie te czasy :)

Tutaj się zgodzę. Dzisiejsze wielkie nowości nie zapewniłby dużej ilości graczy na takim serwerze jakim był kiedyś belenus. Również go dobrze wspominam, lecz ten przesyt, który jest teraz pokazał ludziom, że dawne serwery były po prostu nudne. Z resztą tak jest ze wszystkim. Świat sunie się do przodu, tak i serwery się rozwijają. :)

z3qek1ki4c8v.png

Opublikowano

Hehe grałem pamiętam jak dropiłem kiełbaski i expiłem na tym :D

Moja odpowiedź Ci pomogła ? Daj +, to bardzo motywuje :D

Opublikowano

BelenuS? Jakis noname server

kozackie serwery to nie z polszy

csyt2
ytian
NewLongju

A z polskich to propsowałem tylko i wyłącznie
Vilenos i BoundMT2

2i6eukk.jpg

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Wiecie zrobienie serwera to nie problem. Problem zaczyna się z pomysłem, środkami i innymi pierdołami. Sam jak bym miał jakiś projekt czy plan to bym zrobił ;p

Opublikowano

@Beautifulmagic

A czy to musi być tamta administracja ??

Serwer można wrócić do życia z inna administracją. Nie wiem co to był za serwer ale jeśli będziecie cały czas płakać to się nic nie osiągnie. Ci co znają serwer powinni

się zebrać i jakiś plan działania zrobić :P To tyle z mojej strony :)) mam nadzieję że chociaż trochę w was motywacji zebrałem.

Dobranoc

Opublikowano

@Resistant

Właśnie o to chodzi że nie musi być wystarczy zebrać kogoś kto wie jak to wygląda i kogoś kto by mógł to zrobić nic więcej nie trzeba

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...