Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Expbot na PL

112

Rekomendowane odpowiedzi

Nowicjusz
Opublikowano

Witam. Jak to jest z tym metin2mod ? Niektórzy twierdzą, że jak by się dobrze ukrywać to ban nie poleci. Ja osobiście z ciekawości ściągnąłem pierwszy raz w życiu jakiegokolwiek bota i po 2 dniach dostałem bana za m2m :D Zdążyłem wbić zaledwie 30 lvl. Generalnie nie potrzebuję żadnych czitów dmg, attack peed, wh i nie wiadomo co jeszcze. Chcę tylko exp bota + podnoszenie yang (obejdzie się bez). Nie jestem kolesiem czerpiącym zyski z metina i jadącym na 10-20 kontach. Zajmuję się grafiką i tworzeniem muzy i w między czasie chciałbym wbić 5-55 lvl z małą pomocą a potem sam bd expił. Czy jest na ten moment jakiś exp bot za który nie poleci ban ? Ogólnie rozchodzi mi się o to czy jest bot, który nie wysyła logów ? Albo może jakieś porady jak nie dostać bana za m2m ? Wróciłem do metina po 3 latach i jakoś jak myślę o wbijaniu 1-50 lvl to aż mi się niedobrze robi, tym bardziej, że serwer jest stary (Andros) i lataja same koksy :D 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

W skrócie nie ma bota który nie łamie regulaminu globala zatem nie ma bota za którego nie dostaniesz bana, wszystko zależy od szczęście czy akurat trafisz na Gm lub czy ktoś życzliwy Cię sprzeda jest jeszcze system który automatycznie banuję i właśnie dzięki temu systemowi nie można powiedzieć, że są boty bez karne. Dostałeś bana po dwóch dniach a teraz możesz go w ogóle nie dostać = po prostu miałeś pecha jak wielu graczy chitujących :P 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...