Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypty do bol vipa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie wczoraj przeszedłem z l# na bol vipa ( kupiłem nie cracked) i jestem zawiedziony gram głownie adc ezreal nie trafia q evade słąbo unika skill shotów jakość sktyptów dużo gorsza od l# sharpa. Zastawiam się czy może coś źle robię, polecacię coś jakie skrypty itp.

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Opublikowano

Witajcie wczoraj przeszedłem z l# na bol vipa ( kupiłem nie cracked) i jestem zawiedziony gram głownie adc ezreal nie trafia q evade słąbo unika skill shotów jakość sktyptów dużo gorsza od l# sharpa. Zastawiam się czy może coś źle robię, polecacię coś jakie skrypty itp.

Zapłać kolejne 50 złoty, żeby mieć paid skrypt który tak siak może być gorszy od L#.. a za evade jak chcesz fajne to daj kolejne 50 = 100, jak chcesz być mniej więcej na =

Opublikowano

Dlatego polecam tą stronke, gdzie za free są płatne skrypty. jedynie evade 5 dolców, ale w porównaniu do kosztów oryginalnego to się opłaca.

Opublikowano

Dlatego polecam tą stronke, gdzie za free są płatne skrypty. jedynie evade 5 dolców, ale w porównaniu do kosztów oryginalnego to się opłaca.

Te skrypty są czesto outdate lub bugniete xD

Opublikowano

Zapłać kolejne 50 złoty, żeby mieć paid skrypt który tak siak może być gorszy od L#.. a za evade jak chcesz fajne to daj kolejne 50 = 100, jak chcesz być mniej więcej na =

Może równie dobrze przejść na L# i zostać wychujanym i dostać keyloggera lub rata w hotfixie oraz na dodatek dostać perm bana na konta powiązane z IP :) #fanboy #wychujany

@topic

Polecam skrypty od stefka, wcale nie są zbugowane. :)

Deadboy

Opublikowano

jak masz wszystkie liby zaktualizowane to i skrypty działają

Używam libupdater xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...